Violončelist Stjepan Hauser vikend provodi u Vatikanu gdje će na Trgu Svetog Petra održati koncert, a s pratiteljima na Instagramu podijelio je i tko mu pravi društvo. Naime, Hauser je objavio fotografiju s djevojkom koja se zove Marija i dolazi iz Ukrajine. Na Instagramu je prati više od 30 tisuća ljudi s kojima svakodnevno objavljuje golišave fotografije.

Mnogi pratitelji su ga napali u komentara zbog lifestylea kojeg vodi, a pisali su mu i da je Marija premlada za njega. 'Publicitet i lijepe djevojke samo su dio njegovog tužnog života', 'Premlada je za njega', 'Izgleda kao da ima 12 godina', 'Opet si promijenio djevojku?', 'Ajme prekini više s ovim, nije uopće romantično' bili su tek neki od komentara ispod fotografije.

Podsjetimo, nakon prekida dvogodišnje ljubavi s pjevačicom Jelenom Rozgom, koju su ekskluzivno potvrdili časopisu Story, Hausera nije uspjela zadržati niti jedna, barem ne toliko dugo, a s niti jednom nije niti htio priznati povezanost, iako je znao objaviti i fotografije na kojima se ljubi s njima.

Nakon što je objavio fotografiju s voditeljicom Fani Stipković, nije dugo trebalo da se počne pisati da tu postoji nešto više, iako je ona to oštro demantirala. Zatim se na njegovim mrežama počela pojavljivati misteriozna plavuša za koju se kasnije saznalo da je manekenka i pjevačica Valentina Angelica s kojom je snimio nekoliko videa na kojima pjevaju duete, ali uvijek u ozračju i pozama koje bi potaknule glasine da nisu samo kolege.

Hauser-4.jpg
promo 

Bila je tu i svjetski poznata pijanistica Lola Astanova s kojom je Hauser snimao slične duete. 'Odradili smo tu jednu suradnju koja je odjeknula širom svijeta, on je nakon toga radio svoje, ja svoje. Znači, nije bilo emocija. Samo profesionalno, nismo bili u vezi', rekla je jednom prilikom za Novu TV.

2021. godine Stjepan je snimljen kako se ljubi s nepoznatom brinetom na Maldivima, no na istom putovanju se snimljen u prisnim odnosima i s jednom crnkom. Violončelist je sam objavio romantične kadrove, no kad je otkriveno da zapravo radi reklamu za posjet Maldivima, mnogi su u svemu tome vidjeli samo dobar marketinški trik. 

Je li baš sve kod Stjepana dobar marketinški trik, prosudite sami.

Screenshot Instagram, Instagram Unatoč ovim fotografijama, i dalje uživa u samačkom životu