Dogodilo se ponovno! Jedan od naših najvećih zavodnika sretno je zaljubljen, što potvrđuju i Storyjeve ekskluzivne paparazzo fotografije snimljene u središtu Zagreba. Zaljubljeni par nije ni slutio da ih netko snima pa su neopterećeno uživali u šetnji i nježnostima.

Dakako, riječ je o Stjepanu Hauseru, svjetski poznatom violončelistu koji se Lukom Šulićem proslavio kao 2Cellos, i zgodnoj brineti o kojoj se nedavno u medijima nagađalo da je osvojila srce šarmantnog i neuhvatljivog Puljanina. I očigledno jest.

Tko je djevojka Stjepana Hausera
Instagram 

Riječ je o mladoj Ukrajinki Mariji koja se na Instagramu potpisuje kao Marivessa, a profil joj je pun atraktivnih fotografija uz čiji opis stoji da je zanimaju nutricionizam, sport i ljepota. Čini se da toj ljepoti nije odolio poznati glazbenik koji je u svojim posljednjim objavama na društvenim mrežama dao naslutiti da proživljava nešto lijepo, ali nije bilo potvrde sve dok nisu nastale spontane fotografije.

Više fotografija novopečenog para pogledajte u fotogaleriji:

Story Press Stjepan Hauser i tajanstvena Marija

Prije nego što su prošetali zagrebačkim ulicama, Stjepan je svojoj Mariji svirao nježne balade ploveći jahtom s pogledom na talijanski Portofino. Sve je to Stjepan dokumentirao na svom profilu na Instagramu, kao i da su odsjeli u vili.

Stjepan Hauser
Story Press 

Mnogo je poznatih i zgodnih dama povezivano sa slavnim čelistom, ali često su te glasine bile demantirane. Ovaj put slika govori više od tisuću riječi, a je li seksi Maria ona prava za Stjepana - pokazat će vrijeme!