Jedan od onih o čijem se ljubavnom statusu nerijetko piše, a o istom zna vrlo malo, zasigurno je i domaći violončelist, 34-godišnji Stjepan Hauser. Ovaj rođeni Puljanin godinama već intrigira javnost, naročito obožavateljice, svojim misterioznim objava i romantičnim statusima. I premda na pitanje je li romantičan uvijek odgovora potvrdno, odabranicu nikada ne pokazuje - sve do sada. Naime, glazbenik trenutno uživa na odmoru na Maldivima, a kako je otkrio putem svog Instagram profila, ondje mu društvo pravi misteriozna djevojka.

Uživamo u raju

 'Zasluženi odmor. Uživamo u raju', kratko je opisao Stjepan snimke koje su nastale u očaravajućem resortu na Maldivima. No, osim što se pohvalio luksuznim odmorom, 34-godišnjak je otkrio i kako ondje nije sam već u društvu atraktivne crnke. Iako identitet kao ni lice djevojke nije pokazao, u spomenutoj snimci se može vidjeti ljepotica koja mu je čini se osvojila srce jer je u opis videa dodao i kratko: 'Romantični odmor'.

djevojka stjepana hausera
Instagram 

djevojka stjepana hausera
Instagram 

djevojka stjepana hausera
Instagram 

Inače, početkom prosinca prošle godine, violončelist je putem Instagrama odgovarao na pitanja znatiželjnih pratitelja, a brojna su bila upravo vezana za njegov ljubavni status. Kako je tada odgovorio, Stjepan nije imao djevojku. 'Nemam djevojku. Moja posljednja veza je završila prije tri godine, i od tada sam slobodan', napisao je i kasnije priznao da je beznadni romantičar i sanjar. No, ako je suditi prema posljednjim objava, njegov se ljubavni status promijenio.

djevojka stjepana hausera
Instagram