Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stjepan Hauser: 'Ovo je jedina žena koja me voli bezuvjetno'

Autor N.R.

Poseban je to odnos

 Izvor: Story arhiva

Jedna je mama - rečenica je iza koje itekako stoji naš violončelist Stjepan Hauser. Iako je nakon prekida s Jelenom Rozgom 2017. godine povezivan s mnogo žena, u njegovom srcu ipak ima najviše mjesta za njegovu majku Mariju. Iako nije prvi put da joj posvećuje emotivnu objavu na društvenim mrežama, svaki put odabere dirljiv opis zbog kojeg oduševi velik broj pratitelja.

'Ovo je jedina žena koja me voli bezuvjetno', napisao je uz njihovu fotografiju. Uz veliki osmijeh i jednog i drugog, pažnju je privukao i zagrljaj, koji uistinu govori više od tisuću riječi. Vrlo brzo nakon objave, stiglo mu je preko tisuću komentara. 'Prekrasni ste, točno se vidi koliko se volite', 'majčinska ljubav je nešto posebno, nešto što se ne može zamijeniti', 'bravo, Stjepane. Uvijek je čuvaj kraj sebe', samo su neki od komentara.

Podsjetimo, violončelist je za svoju majku iznimno vezan što je između ostalog, potvrdio i kada joj je posvetio izvedbu pjesme 'Ave Maria'. 'Ovu izvedbu Ave Marije posvećujem svojoj mami, ženi koju najviše volim u životu i koja je svetica za mene', rekao je tada Stjepan.

Povezane vijesti

Uz ovu majčinsku ljubav, koja se ne može mjeriti ni sa čime, o Stjepanovom se ljubavnom životu često govori. Posljednjih mjeseci se sve više piše o njegovom odnosu s Talijankom Benedetti, s kojom je prije pandemije često surađivao i putovao.

S obzirom na to da su zajedno viđeni već nekoliko puta, obožavatelji sve više i više vjeruju da najpoželjniji neženja ljubi 10 godina mlađu glazbenicu. Iako u posljednje vrijeme često govori o svom ljubavnom životu, potvrda veze s Talijankom još se čeka. Ipak, sudeći prema svemu što je nedavno rekao, Stjepan se nije spreman skrasiti s jednom djevojkom.

Magazin

Royals