Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STJEPAN HAUSER PORUČIO 'Zaboravi na sve probleme i njiši se sa mnom'

Autor N.G.

Obožavatelji znaju kome je poslao ovu poruku

 Izvor: Instagram

Hrvatski violončelist koji se brzo proslavio i u svijetu, 35-godišnji Stjepan Hauser sa svojim pratiteljima na Instagramu, njih preko dva milijuna, svakodnevno dijeli razne situacije iz svog života, najčešće one vezane uz svoju najveću ljubav- glazbu. A, baš takva je i Stjepanova posljednja objava kojom je poslao simboličnu poruku. 

 'Zaboravi na sve probleme i njiši se samnom', napisao je Stjepan stihove popularne pjesme 'Sway with me' dok je istovremeno taktove spomenute melodije odsvirao te raspoloženo zaplesao. 'Divno, obožavam tvoju energiju. Je li Benedetta s tobom?', pitao je jedan obožavatelj misleći na 23-godišnju Talijanku Benedettu Carretti s kojom je snimio nekoliko obrada pjesama. 

 'Jesi li to na 'njihanje' pozvao Benadettu? Sumnjam da ste vas dvoje u vezi. Vidi se kemija među vama', napisala je jedna obožavateljica, no Stjepan nije odgovorio na njezino pitanje. Ovaj par već duže vrijeme osim glazbom, intrigira i prirodom svoga odnosa, neprestano se nagađa i o njihovoj vezi, ali ni jedan ni drugi se još nisu oglasili po tom pitanju.Magazin

Royals