'NISAM OVAKO HTJELA ZAVRŠITI FILM': Poznata glumica završila u bolnici nakon nezgodne na snimanju, morala je na šivanje

Komičarka Rebel Wilson nakon kaskaderske nezgode na snimanju njezinog posljednjeg filma, završila je u bolnici i zabrinula fanove.

Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica i komičarka Rebel Wilson u posljednje vrijeme privlači pozornost svojim izgledom gdje god da se pojavi, no ovaj put pozornost je privukla svojom najnovijom objavom i zabrinula brojne fanove.

Naime, komičarka je na svom Instagram profilu otkrila da je zadobila nekoliko ozljeda dok je snimala svoj nadolazeći film 'Bride Hard' i krvava završila u bolnici na šivanju.

'Ovo nije način na koji sam željela završiti ovaj film! Dobila sam tri šava i završila u bolnici jučer navečer nakon kaskaderske nezgode na setu u četiti ujutro', napisala je Rebel na fotografiju na kojoj se vidi kako je glumica razrezala donji dio nosa.

Instagram 

Inače, Rebel je dugo bila znana kao omiljena holivudska ‘bucka’, a odlučila je skinuti poveći broj kilograma kada je zaželjela dijete s bivšim zaručnikom, inače milijarderom, Jacobom Buschom.

Rebel je izgubila oko 40 kilograma, a nedavno je ispričala da je malo tko iz njezine okoline i ekipe podržao njezinu odluku jer su mislili da je nitko neće zaposliti kad izgubi kilograme. Ipak, Rebel i dalje održava svoju kilažu, a sada je otkrila i što je naučila tijekom procesa mršavljenja.

Profimedia 

'Bila sam uključena u jedan program gdje su nas učili o hrani i tamo sam naučila da ne trebamo kalorija koliko mislimo. Svi misle da treba puno jesti, ali ako jedeš pravilno i u malim porcijama - ne trebaš više od toga', kazala je Rebel.

Tako je u prosincu 2019. priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističnih jajnika koji često doprinosi disbalansu hormona i debljanju kod žena. Rebel je zbog toga imala problema i s debljinom i sa začećem, a razmišljala je i o tome da zamrzne vlastite jajne stanice.

Instagram 

Podsjetimo, zvijezda 'Pitch Perfecta' u studenom prošle godine je objavila da je dobila prvo dijete, koje joj je rodila surogat-majka. Potvrdila je da je puno ime njezine kćeri Royce Lillian Elizabeth Wilson i otkrila kako joj je srednje ime dala po kraljici Elizabeti.

Više fotografije transformacije Rebel Wilson, pogledajte u našoj galeriji: