Rebel Wilson, holivudska glumica i komičarka svjetske reputacije, u posljednje vrijeme privlači pozornost svojim izgledom gdje god da se pojavi. Naime, Rebel je dugo bila znana kao omiljena holivudska ‘bucka’, a odlučila je skinuti poveći broj kilograma kada je zaželjela dijete s bivšim zaručnikom, inače milijarderom, Jacobom Buschom.

Tako je u prosincu 2019. priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističnih jajnika koji često doprinosi disbalansu hormona i debljanju kod žena. Rebel je zbog toga imala problema i s debljinom i sa začećem, a razmišljala je i o tome da zamrzne vlastite jajne stanice.

Rebel Wilson je proživjela nevjerojatnu transformaciju
Instagram 

Rebel je izgubila oko 40 kilograma, a nedavno je ispričala da je malo tko iz njezine okoline i ekipe podržao njezinu odluku jer su mislili da je nitko neće zaposliti kad izgubi kilograme. Ipak, Rebel i dalje održava svoju kilažu, a sada je otkrila i što je naučila tijekom procesa mršavljenja.

'Bila sam uključena u jedan program gdje su nas učili o hrani i tamo sam naučila da ne trebamo kalorija koliko mislimo. Svi misle da treba puno jesti, ali ako jedeš pravilno i u malim porcijama - ne trebaš više od toga', kazala je Rebel.

Rebel Wilson o prehrani i kalorijama
Profimedia 

Glumica je dodala da su je naučili da je dovoljno unijeti 600 kalorija dnevno, a ne 1500 ili 2000 što je uvriježeno mišljenje. Rebel inače redovito šeće, a iz prehrane je u potpunosti izbacila šećer i većinu ugljikohidrata.

U galeriji pogledajte više fotografija slavne glumice:

Instagram Nevjerojatna transformacija Rebel Wilson