Glumica i komičarka Rebel Wilson (43) prvi put je pokazala lice svoje kćeri Royce Lillian koju je dobila u studenom prošle godine preko surogat majke.

Naime, objavila je na Instagramu video s Kariba gdje uživa s djetetom i zaručnicom, dizajnericom odjeće i nakita Ramonom Agrumom, a pogledalo ga je više od 11 milijuna ljudi. Nasmiješena Rebel pozirala je na plaži s kćeri u naručju i može ih se vidjeti na početku snimke.

'Otkrila si lice kćeri', 'Lijepo', 'Savršeno', 'Tako ste lijepa obitelj', komentirali su njezini pratitelji.

Rebel Wilson s kćeri
Instagram 

Glumica je ranije na istom mjestu pozirala s zaručnicom i kćeri kojoj je tom prilikom prekrila lice emotikonom sunca.

Rebel Wilson s kćeri i zaručnicom
Instagram 

Inače, Rebel je javno potvrdila da je s Agrumom u lipnju prošle godine i otkrila da je već očekivala dijete preko surogat majke kada su započele vezu.

Komičarka je priznala da njezina obitelj podržava njihovu vezu dok to nije slučaj s Ramoninom. 'Cijela moja obitelj bila je nevjerojatna. Ramonina obitelj nije to baš prihvatila. I stoga joj je, u mnogim aspektima, bilo puno teže što je javno objavljeno da smo zajedno', ispričala je Wilson.

'Agruma nije javna osoba, puno joj je teže nego meni. Tako je tužno vidjeti što se dogodilo njezinoj obitelji zbog toga. Nadajmo se da će ljudi promijeniti svoj stav o ovim stvarima', dodala je.

Podsjetimo, Rebel je dugo bila znana kao omiljena holivudska ‘bucka’, a odlučila je skinuti poveći broj kilograma kada je zaželjela dijete s bivšim zaručnikom, milijarderom Jacobom Buschom. Tako je u prosincu 2019. priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističnih jajnika koji često doprinosi disbalansu hormona i debljanju kod žena. Rebel je zbog toga imala problema i s debljinom i sa začećem, a razmišljala je i o tome da zamrzne vlastite jajne stanice.

Rebel Wilson i Jacob Busch
Profimedia 

‘Na samom početku nisam to radila zbog sebe već sam mislila na to dijete i njegovu kvalitetu života. To razmišljanje me i pokrenulo’, rekla je jednom prilikom Rebel. Nažalost, u jednom trenutku se činilo da nikad neće biti mama, a veza s Jacobom je pukla. Šuškalo se da je upravo to bio razlog zašto je milijarder ostavio glumicu.

Naime, pokušavali su začeti, no nije im polazilo za rukom, a Jacob je zaključio kako može pronaći mlađu i plodniju ženu koja će mu roditi djecu. Ostavio je Rebel slomljena srca, no ona je na kraju kroz sve prošla uzdignute glave i pronašla je sreću – pa makar prije toga prošla kroz pakao.

Tako je nakon razdoblja tugovanja za bivšim partnerom, ali i izgubljenom šansom da dobije dijete, javno obznanila da ljubi ženu. 'Mislila sam da tražim svog Disneyjevog princa... Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza', napisala je u lipnju.

Glumica je ranije medijima otkrila da ju je s Ramonom spojio prijatelj. 'Tjednima smo razgovarali telefonom prije sastanka. I to je bio stvarno dobar način da se upoznamo', rekla je. 'Bilo je pomalo old-school u tom smislu - vrlo romantično', rekla je tada Rebel, iako u to vrijeme još uvijek nije otkrila tko je to osvojio njezino srce.