Rebel Wilson, holivudska glumica i komičarka svjetske reputacije prije nekoliko je dana s fanovima podijelila kako je postala majka, no njezin put do ostvarenja tog njezina dugogodišnjeg sna nije bio lak ni brz. Naime, odlučili smo se prisjetiti životne priče plavokose Rebel koja je na svom putu traganja za srećom morala proći mnoge uspone i padove, poljubiti nekoliko ‘žaba’, a sve ne bi li u konačnici pronašla onu pravu s kojom je sve sjelo na svoje mjesto.

'Iznimno sam ponosna što mogu objaviti rođenje mog prvog djeteta, Royce Lillian, rođene prošli tjedan putem surogata. Ne mogu opisati ljubav koju gajim prema njoj, ona je prekrasno čudo! Zauvijek sam zahvalna svima koji su bili uključeni, na ovom se radilo godinama...ali posebno želim zahvaliti svojoj prekrasnoj surogat majci koja ju je nosila i rodila. Hvala vam što ste mi pomogli osnovati vlastitu obitelj, to je nevjerojatan dar. Ovo je najbolji poklon. Spremna sam dati malenoj Royce svu ljubav. Poštujem sve ostale mame i ponosna sam što sam u vašem klubu', napisala je Rebel u svojoj objavi u kojoj je svijetu dala do znanja da je postala majka.

Komplimenti su se nakon lijepe vijesti samo redali, a njezini obožavatelji nisu mogli ne primijetiti kako je Rebel napokon ostvarila svoj san. Naime, zna se kako je dugi niz godina željela postati majka, no nije u tome imala sreće. Zapravo, njezina se velika fizička transformacija u kojoj je izgubila čak 50 kilograma, odvila upravo zbog toga kako bi lakše ostala trudna – no to joj nije pošlo za rukom.

Podsjetimo se, Rebel je dugo bila znana kao omiljena holivudska ‘bucka’, a odlučila je skinuti poveći broj kilograma kada je zaželjela dijete s bivšim zaručnikom, inače milijarderom, Jacobom Buschom. Tako je u prosincu 2019. priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističnih jajnika koji često doprinosi disbalansu hormona i debljanju kod žena. Rebel je zbog toga imala problema i s debljinom i sa začećem, a razmišljala je i o tome da zamrzne vlastite jajne stanice.

Rebel Wilson nedavno je postala majka
Profimedia 

‘To je vrsta hormonalnog disbalansa, a kod mene se manifestirala kroz rapidno debljanje’, rekla je u intervjuu za ‘E!News’.Rebel je tada izjavila kako se dobro osjeća bez obzira na kilažu, ali da je odlučila da smršavi zbog zdravlja, a ne samo zbog izgleda.

‘Koristila sam debljinu u svoju korist. Ali kako mi se približava 40. rođendan, postala sam svjesna zdravlja i svoje želje da osnujem obitelj’, zaključila je prije dvije godine. Međutim, kada su joj doktori rekli da mora smršaviti, to ju je inicijalno uvrijedilo.

‘Uvrijedilo me je kad su mi rekli da moram smršaviti’, rekla je i dodala da su joj njihovi komentari bili motivacija da izgubi kilograme.

Rebel Wilson je smršavila 50 kilograma
Prodimedia 

‘Na samom početku nisam to radila zbog sebe već sam mislila na to dijete i njegovu kvalitetu života. To razmišljanje me i pokrenulo’, rekla je jednom prilikom Rebel. Nažalost, u jednom trenutku se činilo da nikad neće biti mama, a veza s Jacobom je pukla. Šuškalo se da je upravo to bio razlog zašto je milijarder ostavio glumicu.

Naime, pokušavali su začeti, no nije im polazilo za rukom, a Jacob je zaključio kako može pronaći mlađu i plodniju ženu koja će mu roditi djecu. Ostavio je Rebel slomljena srca, no ona je na kraju kroz sve prošla uzdignute glave i pronašla je sreću – pa makar prije toga prošla kroz pakao.

Tako je nakon razdoblja tugovanja za bivšim partnerom, ali i izgubljenom šansom da dobije dijete, javno obznanila da ljubi ženu! Zaljubila se naime u dizajnericu Ramonu Agrumi.

'Mislila sam da tražim svog Disneyjevog princa... Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza', napisala je u lipnju.

Glumica je ranije medijima otkrila da ju je s Ramonom spojio prijatelj. 'Tjednima smo razgovarali telefonom prije sastanka. I to je bio stvarno dobar način da se upoznamo', rekla je. 'Bilo je pomalo old-school u tom smislu - vrlo romantično', rekla je tada Rebel, iako u to vrijeme još uvijek nije otkrila tko je to osvojio njezino srce.

'Mislim da prolazim kroz proces pronalaženja veće vlastite vrijednosti, mislim da je ono što želim od partnera sada na nekoj višoj razini i stoga je sjajno imati nekoga tko se osjeća kao ravnopravan partner i biti u zdravoj vezi. Bilo je trenutaka - ne kažem sa svim mojim bivšima, oni su super - ali bilo je trenutaka kada sam vjerojatno trpjela ljude koje nisam trebala. Tako da je drugačiji osjećaj biti u stvarno zdravoj vezi', rekla je tada Wilson.

Danas je s Ramonom dočekala na svijet rođenje njihova prvog djeteta pa će njih dvije zajednički odgajati kćerkicu. Dakle, u glumičinom se životu ipak sve posložilo na najbolji mogući način.