'LUDO SMO SE ZABAVILE SINOĆ': Victoria Beckham družila se sa ženama poznatih nogometaša, fotkali su se i 'velikani'

Djevojke su bile odlično raspoložene pa su spremno pozirale, a isto su učinili i njihovi dečki.

Instagram

Obožavam Miami, napisala je modna dizajnerica Victoria Beckham (49), koja je uživala u društvu žena slavnih nogometaša. Uživala je s Elenom Galerom, partnericom Sergia Busquetsa (35) te Antonellom Roccuzzo, suprugom Lionela Messija (36). 

Instagram 

Elena je nosila bijelu haljinu s prorezom na kukovima, Antonella je odabrala maslinaste hlače i crni topić, a Victoria je blistala u crnom. Elena i Antonella se i inače druže, a ovoga puta su tri ljepotice spojili njihovi dečki.David Beckham (48) ćaskao je za večerom s Jordijem Albom (34), Messijem i Sergiom. 

Instagram 

Bili su odlično raspoloženi, a da su se dobro proveli potvrdila je i Beckhamova supruga. 

'Ludo smo se zabavili sinoć', istaknula je. 

Instagram 

Antonella je komentirala kako je lijepo što su zajedno, a emotikone srca ostavila im je Sofia Balbi, supruga Luisa Suareza. 

Umirovljeni nogometaš David i njegova supruga Victoria vlasnici su vile u engleskom gradu Cotswoldsu, a nedavno su se zakačili sa susjedima zbog puta. Cijena vile je vrtoglavih 12 milijuna funti, što je oko 13,9 milijuna eura. Slavna obitelj želi do vile napraviti cestu, a mještani su na njih ljuti jer žele presjeći javnu pješačku stazu.

Profimedia 

Navodno su se već ranije svađali oko puta do nekretnine, pa su sada samo nastavili sa svađom. Građevinsku dozvolu za izgradnju staklenika i kuhinje su dobili, a predali su papire i za izgradnju nove pristupne ceste koja će biti duga oko 250 metara.

Profimedia 

Susjedi su prigovorili i kako David i Victoria pokušavaju pretvoriti selo u predgrađe. Zbog tužbe koju su podnijeli, David je sada zatražio dopuštenje za izgradnju pristupne ceste između vile i staze. Cilj mu je, za vrijeme gradnje staklenika, preusmjeriti promet kamiona koji će prenositi građevinski materijal s javne ceste. Susjedima je to besmisleno jer cesta do vile postoji. Govore im da imaju lude ideje.

David i Victoria u braku su 24 godine, a više o njihovoj vezi pogledajte u galeriji:

Profimedia, Grgo Jelavic/PIXSELL David i Victoria Beckham zajedno su dobili četvero djece