Slavni često znaju isticati koliko im je važna obitelj, ali ponekad u tom izražavanju naklonosti prema bližnjima pretjeraju. Primjerice, umirovljeni nogometaš David Beckham ljubi djecu u usta, ali on nije jedini. U nastavku doznajte koje sve zvijezde 'prelaze granicu' s članovima svoje obitelji. 

David Beckham i Harper Seven poljubili su se u usta
Instagram 

Angelina Jolie i brat James Haven 

Na dodjeli Oscara 2000., kada je Angelina bila nominirana za ulogu u filmu 'Prekinuta mladost', poljubila je brata Jamesa Havena. U govoru je rekla da je 'tako zaljubljena u njega'. Angelinin brat svojedobno je rekao kako mu je teško naći djevojku zbog sestre. 

'Perfekcionist sam. Osim toga, toliko sam blizak s Angie da imam osjećaj da već postoji savršena žena u mom životu i nekom drugom je teško dostići taj nivo', rekao je. Brzinom munje se proširila Hollywoodom vijest da su Angelina i James u čudnom odnosu, aludirali su i na incest, ali otada su se sudržavali takvih izljeva ljubavi u javnosti.

Poljubac Angeline Jolie i njenog brata Jamesa Havena sablaznio je sve
Profimedia 

Donald i Ivanka Trump

U braku s Ivanom Trump, Donald je dobio dva sina i kćer Ivanku, a o njihovu odnosu dugo se šuškalo. Prije nego što je 2017. postao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, o Ivanki je Donald imao bizarne izjave

Jednom prilikom je na pitanje što im je omiljeno odgovorio: 'Mislio sam reći seks, ali mogu se sjetiti i golfa i nekretnina.' Spominjao je i da Ivanka ima 'najbolje tijelo' i da mu ne bi smetalo da mu se kćer slika za časopis Playboy. 

Ivanka Trump i Donald Trump predsjednička kampanja
Profimedia 

'Rekao sam da bih bio s njom u vezi da mi nije kći. Ona je zaista nešto posebno i uz to je ljepotica. Da nisam sretno oženjen i da joj nisam, znate, otac...', rekao je aludirajući na to da bi zavodio Ivanku.

Steven i Liv Tyler

Pjevač grupe Aerosmith više puta je snimljen kako na crvenom tepihu ljubi u usta kćer Liv Tyler. Istaknuo je da je njemu normalno da kći bude privlačna ocu.  

Liv Tyler kći je glazbenika Stevena Tylera
Profimedia 

'Kako otac ne bi osjećao privlačnost prema svojoj kćeri, posebno ako je ona stvorena od njega i žene koju je oženio. Osim ako se radi o baš ružnom muškarcu, otac će uvijek osjećati seksualnu privlačnost prema svojoj kćeri do nekog nivoa', rekao je slavni roker svojedobno. 

Woody Allen i Soon-Yi Previn

Dok je Woody bio u vezi s glumicom Mijom Farrow, htio je razviti romansu s njezinom kćeri Soon-Yi, koju je dobila s glazbenikom Andreom Previnom. Iako je Allen nikad nije usvojio, dugo je bio jedina očinska figura u njezinu životu. Za njihovu vezu se doznalo kada je Mia pronašla golišave fotke svoje kćeri kod Woodyja. Bez obzira na to što je Woody 35 godina stariji od Soon-Yi, vjenčali su se 1997. i još uvijek su zajedno.

Woody Allen i njegova supruga Soon-Yi Previn šokirali su svijet romansom
Profimedia 

Rob i Kim Kardashian 

Kad je bio mali, Roba su pitali u koga je zaljubljen. Priznao je kako je 'pao' na ljepotu latino dive Jennifer Lopez, ali i na svoju stariju sestru Kim.