Javna je tajna da je brak između sada već bivšeg američkog predsjednika, 74-godišnjeg Donalda Trumpa i njegove 24 godine mlađe supruge Melanije - sve samo ne idealan. Puno puta tako su mediji diljem svijeta pisali kako je brak pred raspadom, ali i da kontroverzni Donald suprugu zlostavlja i vara. Međutim, njegov odnos s Melanijom nije jedini oko kojeg se 'diže' prašina. Naime, u javnost su 'procurile' informacije o, najblaže rečeno, neprimjerenom odnosu bivšeg predsjednika i njegove kćeri i bivše savjetnice Ivanke Trump, koju je dobio s bivšom suprugom Ivanom, piše hollywoodgossip.com.

U javnost 'procurili' detalji bizarnog odnosa Donalda i Ivanke Trump
Instagram 

Naime, Donald Trump poznat je po svojim kontroverznim i mnogima neumjesnim izjavama u vezi žena, a Bijelu kuću potresali su i skandali kada su ga žene optuživale za - seksualno napastovanje. Poznat kao veliki ženskaroš, ali i osoba 'bez dlake na jeziku', Donald je svojevremeno šokirao javnost izjavom koja se i danas pamti.

U javnost 'procurili' detalji bizarnog odnosa Donalda i Ivanke Trump
Pinterest 

Naime, govoreći o svojoj najstarijoj kćeri na koju je iznimno ponosan, Donald je svojevremeno izjavio kako bi, da mu Ivana nije kći, 'hodao' s njom. Očekivano, ta po mnogima neprimjerena, pa i 'odvratna' izjava tada je izazvala buru komentara, a mnogi su se pitali - kakav je zaista odnos oca i kćeri, koja je u nekoliko navrata snimljena kako ocu - sjedi u krilu, iako je već bila tinejdžerica.

U javnost 'procurili' detalji bizarnog odnosa Donalda i Ivanke Trump
Instagram 

Sada se o svemu oglasio i Noel Caster, bivši suradnik na setu popularnog američkog reality showa 'The Apprentice', odnosno 'Pripravnik', u kojem se početkom 2000-ih pojavio Donald, ali i njegova atraktivna kći koja tada još nije napunila ni 20 godina.

Naime, komentirajući vjeru koju, smatra, Ivanka koristi samo kada joj je to potrebno u političke svrhe, Noel je na Twitteru otkrio: 'Način na koji se Vanky krije iza svoje ortodoksnosti me zgražava gotovo kao činjenica da sam ju vidio kako ocu pleše u krilu. Za vašu informaciju, smijuljila se dok je to radila'.

Očekivano, objava je izazvala 'lavinu' komentara, zgražanja i kritika. 'To je vrlo uznemiravajuće, ali i lako za povjerovati s obzirom na njihove zajedničke fotografije i način na koji govori o njoj', 'Noel, ovo bi mogao biti najgori Tweet kojeg sam ikada pročitao', 'on očito nije normalan, sadist je i sociopat, zašto onda ne bi zlostavljao/objektificirao i vlastitu kći', neki su od brojnih komentara na račun ovog, ako je vjerovati najnovijim informacijama, bizarnog, ali i kažnjivog odnosa.