Američki predsjednički izbori su se posljednjih nekoliko tjedana pratili svake minute. Borba između sada već bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i aktualnog Joe Bidena je bila tijesna, ali je na veselje mnogih zvijezda, pobjeda otišla na stranu demokrata. Upravo to je šokiralo Donalda, koji i dalje ne želi priznati poraz. Supruga Melania, kako tvrde tamošnji mediji, daje sve od sebe da ga uvjeri kako je vrijeme da prihvati poraz. Prema svemu sudeći, i njihov je odnos obavijen negativnom energijom, što potvrđuje i bivša suradnica prve dame Omarosa Manifault Newman. 

'Melania jedva čeka razvod od Donalda Trumpa'
Profimedia 

Kako su Omarosa i Stephanie Wolkoff, također nekadašnja asistentica biše prve dame, ispričale za Daily Mail, Melania jedva čeka izlazak iz Bijele kuće. Prema njihovim riječima, razvod od Donalda je sve bliže. 'Melania broji minute do njegovog odstupanja s mjesta predsjednika kako bi se mogla razvesti. Kada bi ga pokušala poniziti i ostaviti dok je još uvijek predsjednik, pronašao bi način da ju kazni', rekla je Omarosa jučer. Obje se slažu u jednome - njihov brak bio je 'transakcijski'.

'Melania jedva čeka razvod od Donalda Trumpa'
Profimedia 

Iako se o njihovom razvodu pričalo u nekoliko navrata, ovaj bračni par nikada nije priznao da imaju problema. Na društvenim su se mrežama kroz vrijeme razvijale mnoge teorije zavjere, a jedna je čak isticala kako je Melania pod prisilom u Bijeloj kući. Neki su smatrali da je jedan od velikih dokaza i činjenica da je na velikim događanjima, pred kamerama odbijala prisne dodire sa suprugom. Što je zapravo istina, javnost će tek saznati.

Podsjetimo, spomenuta Stephanie je cijelu svoju istinu odlučila ispričati kroz knjigu 'Melania i ja'. 'Oni nisu iskreni ni lojalni, uništit će vas ako im je to potrebno. Ja sam napravila grešku koja mi je promijenila život. Nastavila sam raditi za Melaniju i u Bijeloj kući iako je okruženje bilo toksično jer sam vjerovala da mogu učiniti nešto. Ne ponavljajte moje greške. Ameriko, probudi se', samo je jedan dio spomenute knjige. 

'Melania jedva čeka razvod od Donalda Trumpa'
Profimedia