Kontroverzni američki predsjednik, 74-godišnji Donald Trump, 'bezbroj' puta našao se u središtu skandala, što zbog svojih izjava, što zbog postupaka, a često i zbog odnosa sa suprugom Melanijom. Međutim, Bijelu kuću sada 'potresa' skandal kakav nitko nije očekivao, piše Guardian.

Naime, bivša manekenka, danas 48-godišnja Amy Dorris, američkog je predsjednika optužila za seksualno zlostavljanje. Sve se dogodilo, otkrila je Amy za spomenuti medij, 1997. godine na turniru US Open. Amy je turnir posjetila s tadašnjim dečkom Jasonom Binnom, koji ju je upoznao sa sadašnjim predsjednikom. Trump je tada imao 51 godinu i bio je u braku s drugom suprugom Marlom Maples. 

Grupa prijatelja zajedno je posjetila turnir te su bili smješteni u privatnoj loži.  'Odmah u početku zauzeo je stav. Bio je jedan od onih muškaraca koji mora dobiti što želi... Iako sam bila s dečkom', rekla je bivša manekenka i dodala kako ju je Trump napao kada je krenula na toalet. 'Imala sam nekih problema s lećama, sjećam se da sam otišla popraviti leće. Kada sam izašla, on je stajao vani', prisjetila se Amy. 

'Prvo sam mislila da mora na toalet, ali to nažalost nije bio slučaj', govori Amy koja mu je, nakon što je krenuo prema njoj, govorila da stane, ali nije ga bilo briga. 'Molila sam ga da stane, rekla sam mu da me nije briga tko je on, ne znači ne. Međutim, nije upalilo... Nije bilo dovoljno', rekla je Amy.

'Samo je gurnuo svoj jezik niz moje grlo, ja sam ga odgurivala. Međutim, držao me sve čvršće i čvršće, njegove ruke bile su svuda po meni, po mojoj stražnjici, grudima, leđima. Ne znam kako se zove kada netko na silu gura svoj jezik u tvoja usta. Ali 'izbacila' sam ga zubima. Borila sam se. Mislim da sam mu ozlijedila jezik', prisjetila se traumatičnog iskustva.

Iako je Bijela kuća optužbe oštro demantirala, Amy je priložila i fotografije na kojima pozira upravo s američkim predsjednikom, a prema kojima se vidi da su zaista provodili vrijeme zajedno. 'Danas sam majka dviju blizanki koje će uskoro napuniti 13 godina i želim da znaju da nikada ne smiju dopustiti da im netko radi ono što ne žele. Želim im biti uzor, želim da vide da nisam zauvijek šutjela i da sam se suprotstavila nekome tko je učinio nešto neprihvatljivo', zaključuje Amy.