Prošlog ponedjeljka svijet je obišla vijest da je najmlađa kćerka Victorije i Davida Beckhama proslavila svoj 12. rođendan, a tom prilikom slavni roditelji su joj priredili luksuzno slavlje za pamćenje.

Sada se jedna od najbogatijih djevojčica na svijetu, Harper Beckham pohvalila se 'poklonom' koji je dobila od 'omražene snahe'Nicole Peltz.

Nicola Peltz i 12-godišnja Harper Beckham
Instagram 

 Naime, u pitanju je tetovaža leptira, identična onoj koju Nicola ima na donjem dijelu leđa.

'Sretan rođendan mojoj mlađoj sestri Harper. Ti si veoma posebna djevojka i tako sam sretna što te imam u svom životu. Volim te najviše na svijetu. Nadam se da ćemo zauvijek biti ovoliko slične', napisala je supruga Brooklyna Beckhama.

Harper Beckham i Nicola Peltz u izlasku
Instagram 

Nije poznato da li je u pitanju prava ili privremena tetovaža, no negativnih komentara ispod objave nije nedostajalo.

'Što će djevojčici od 12 godina tetovaža?', 'Sve je tako uvrnuto', 'Ovo je tako pogrešno na svakom nivou', 'Nadam se da je u pitanju samo privremena tetovaža', 'Jesu li David i Victoria ovo odobrili?', 'Što će na ovo reći Victoria?', samo su neki od komentara.

Radi li se o pravoj tetovaži i što o svemu tome misli Victoria, sigurno ćemo saznati budućnosti.

Podsjetimo, obitelj Beckham je za svoju miljenicu priredila Prada rođendansku zabavu, na kojoj je sve bilo u znaku ovog luksuznog brenda.

Inače, Harper je rođena zvijezda od kada je rođena. Djevojčica živi glamuroznim životom, putuje svijetom u privatnim avionima i najluksuznijim jahtama, a Victoria se od nje ne razdvaja skoro nikada pa je djevojčica prati na svim modnim revijama.