Nekadašnja članica grupe Spice Girls, danas poduzetnica, 46-godišnja Victoria Beckham često dijeli obiteljske dogodovštine na društvenim mrežama. Posljednja u nizu koju je objavila jest preslatka poruka devetogodišnje kćeri Harper Seven.

Victoria Beckham ganuta porukom koju joj je ostavila kći
instagram story 

'Draga mama, jako te volim. Ti si moja najbolja prijateljica i tako si dobra majka. Svi te volimo. Volim te', napisala joj je na papiriću kojeg je ukrasila srcima i cvijećem, i tako emotivno slomila Victoriu koja je fotografiju objavila na Instagramu i dodala 'Jako te volim Harper Seven'.

Victoria Beckham ganuta porukom koju joj je ostavila kći
Instagram 

Posh Spice s Davidom Beckhamom ima četvero djece, 21-godišnjeg sina Brooklyna, 18-godišnjeg Romea, 15-godišnju Cruze i devetogodišnju Harper Seven. Upravo je njezina poruka oštar kontrast u odnosu na to kako njihovi sinovi pokazuju ljubav i zahvalnost roditeljima. Naime, modnu dizajnericu nedavno su mnogi ismijali nakon što su Romeo i Cruz objavili fotografije pozirajući poput majke, a potom je Brooklyn otpjevao hit Spice Girlsa, zamijenio lica i sve objavio na društvenim mrežama. U dijelu u kojem Victoria pjeva, Brooklyn se jedva suzdržavao da ne pukne od smijeha.