'I SRCE ŠTRECNE I MALO ZABOLI...': Marijana Mikulić pokazala veliki napredak sina Jakova koji je čekala dugo vremena

Marijana Mikulić na svom Instagramu je podijelila novi napredak svog najmlađeg sinčića Jakova.

Instagram

Glumica Marijana Mikulić gotovo svakodnevno na svom Instagramu dijeli fotografije i događaje iz privatnog života, a često govori o svom najmlađem sinu Jakovu i njegovom napretku u razvoju.

Ovaj put je na svom Instagramu pokazala što je sve njezin sinčić sam napravio od plastelina te objavila fotografiju i video u kojima pokazuje njegove radove.

'Plastelin. Pored pijeska i vode najdraže za igru. Duuuugo sam radila loptice samo. I Jaki, Jaki, gledaj, loptica. Jaki vidi ovo, Jaki vidi šta mama pravi. Duuugo. Dok je počeo sam lopticu, pa valjati 'zmiju', započela je glumica svoju objavu pa nastavila:

'Ljudi često vide samo rezultat ali ne i sav onaj uložen trud i rad. A ja, mama, i sad ponekad pogledam vršnjake i vidim sve šta oni mogu a on ne može. I srce se štrecne, i malo zaboli, ali nakratko. Ja, mama malog posebnog dječaka, često zaboravim otkud smo krenuli, i samo se fokusiram što još možemo. Koliko jos moram raditi s njim, što sam sve propustila. Ali treba nad ovakvim stvarima zastati i sjetiti se tih prvih kuglica. Toga kako me ni gledao nije. Tona plastelina koje smo izvaljali i slaviti ovo gdje smo došli. Sve što vidite napravio je sam, bez poticaja i sugestije, dok sam ja radila ručak. Inspiracija i izvedba sve By Jaki. Bravo moj dječače plavi', napisala je Marijana u emotivnoj objavi na Instagramu.

Inače, njezin najmlađi sin Jakov ima poteškoće u razvoju te rado dijeli svaki njegov napredak, čemu se njeni pratitelji, koji su Jakova zavoljeli, uvijek razvesele.

Podsjetimo, Nakon što je Marijana otkrila da se njezin suprug seli u Berlin, dobila je mnogo zabrinutih komentara i poruka njezinih pratitelja, stoga se nedavno na svom Instagram profilu oglasiti na tu temu.

'Dobro je ljudi. Nije to ko nekad kad su muževi išli a žene ostale same brinuti o svemu po godinu dana', započela je glumica svoju objavu pa nastavila:

Instagram 

'Nisam sama, imam ljude i sa sobom doma i u blizini. On će dolaziti, mi ćemo ići k njemu. Nisam zabrinuta ja, pa nemojte biti ni vi. Ali svakako hvala na hrpetini poruka koje sam dobila, i podrške i brige, puno mi znači', napisala je Marijana ispod zajedničke fotografije sa suprugom koji je krajem prošle godine dobio prestižnu stipendiju u Njemačkoj.

Više obiteljskih fotografija Marijane Mikulić pogledajte u galeriji:

Instagram Marijana Mikulić s obitelji