Glumica Marijana Mikulić na Instagramu je stekla veliku popularnost pišući o situacijama iz privatnog i poslovnog života koje često dijeli uz svoje komentare bez dlake na jeziku.

Često piše iz pozicije (pre)zaposlene mame trojice dječaka, a otvoreno je progovorila i o stanju svog sinčića Jakova koji ima poteškoće u razvoju.

Sin Marijane Mikulić naučio pozdraviti
Instagram 

Govorila je o problemima s kojima se susreću, no ne propušta podijeliti ni svaki njegov napredak, što se u posljednje vrijeme događa sve češće, a čemu se njeni pratitelji, koji su Jakova zavoljeli, uvijek razvesele.

Ovaj put je otkrila da se njen sinčić popeo na drvo i objavila nekoliko fotografija. 

Instagram Sin Marijane Mikulić se popeo na drvo

'’Ja žeui popeti’. Ma samo se penji prijatelju!! Stvaranje sjećanja u našem dvorištu počinje’, napisala je uz fotografije.

U komentarima je mali Jaki dobio puno podrške.

‘Ajme bravo, hrabrica’, ‘Baš me razveseli svaki vaš napredak’, ‘Super napreduje, za svaku pohvalu, prekrasan je’, ‘Mala pandica neustrašiva’, bili su samo neki od komentara.

Marijana Mikulić s obitelji u Međugorju
Instagram 

Podsjećamo, u srpnju prošle godine Marijana je sa suprugom Josipom Mikulićem kupila kuću koju trenutno uređuju, a i o poteškoćama s kojima se susreću glumica često piše, no svoje frustracije jer su se radovi otegli uvijek podijeli na duhovit način.

'Naše dvorište nakon majstora. Pa tko ih ne bi volio', napisala je tako nedavno pokazavši nered koji su majstori ostavili za sobom.

Više obiteljskih fotografija Marijane Mikulić pogledajte u galeriji: