Domaća glumica Marijana Mikulić već neko vrijeme uživa u Barceloni odakle svakodnevno objavljuje fotografije na Instagramu.

Otišla je bez supruga i sinova, ali onda je otkrila da se radi o poslovnom putovanju.

'Snimanje u sunčanoj Barceloni. Ja napeta jer je u kišnom Zagrebu muž sam s troje djece - posao, pregledi, kontrole, osmaš ide na mini maturalac sutra… Ma, tisuću faktora koji su se morali poklopiti baš ovaj tjedan. O baš svim faktorima ne želim pisati, ali stvarno su ahhh. A muž samo piše-ne analiziraj toliko, radi svoj posao, opusti se koliko možeš, i odi svakako do Sagrada Familila', napisala je uz jednu objavu. Ipak, tada ga je i pohvalila.

'18 godina je iza nas, pa red je valjda da neke stvari uživam pored tolikog bračnog staža. Gospodine, hvala na svemu. I na stažu, i na poslu, a bome i na mužu', zaključila je.

Sada se ponovno javila iz španjolskog grada s popularne plaže Barceloneta.

'Nisam se mogla odlučiti koja najbolje ocrtava moje trenutno raspoloženje. Snimanje prošlo savršeno. Doma sve ide manje više) glatko. Na Barceloneti sam čula svirače koji sviraju Đurđevdan. Imam vremena i za sangriju uz flamenco uživo. Svakako se ova serija fotografija zove 'Bila jedna sretna majka u Španiji', napisala je glumica uz fotografije.

Nosila je zelenu haljinicu, iznad nje bež kožnu jaknu, smeđe kaubojske čizme, a kao dodatak jarko plavu torbicu.

Više obiteljskih fotografija Marijane Mikulić, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Marijana Mikulić s obitelji