Domaća glumica Marijana Mikulić na svom Instagramu često dijeli osobne stavove i mišljenja, a to je učinila i sada uz fotografiju s nedavnog poslovnog putovanja u Barcelonu.

'Svugdje ima kukolja. U svakom društvu, zajednici... Nigdje nisu svi savršeni. Ja prva sam daleko od savršenstva (po mom skromnom mišljenju). Nikada mi nije bilo važno koje je netko vjerske, političke, spolne ili bilo koje druge orijentacije. Važno mi je da je čovjek na mjestu.

Jedna od najdražih mi susjeda je moja Šefika, jedna prijateljica s kojom se povremeno pošteno pokoljem je moja Zagorkica, ateistica čiji je muž agnostik, ali je žena na koju znam da baš uvijek mogu računati o čemu god se radilo. Neki od najdražih mi kolega nisu istih svjetonazora kao ja...

Samo ne volim govor mržnje.

Možete se sa mnom slagati ili ne, možete me voljeti ili ne, i meni je to skroz u redu. Ja sam od onih 'tuđe poštuj svoje ne daj'. Krug ljudi se takvima kao ja s vremenom smanji, ali moj krug je baš onakav kakav mi se sviđa. I svima želim da je oko vas onakav kakav vi sami volite. Što god mislili o meni, ja vam šaljem ljubav, a onima koji to žele i božji blagoslov', napisala je Marijana.

Više obiteljskih fotografija Marijane Mikulić, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Marijana Mikulić s obitelji