Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'MAMA KAO MED SLATKA' Lejla Filipović pokazala majku i dvije prekrasne sestre, oca je rano izgubila

Lejla se javila iz Sarajeva gdje je pozirala s mamom Fehmom i sestrama Amelom i Dženadom.

 Lejla Filipović u Dubrovniku Izvor: Instagram

Bivša manekenka i supruga Tarika Filipovića, Lejla Filipović, na svom je Instagramu objavila nekoliko fotografija koje su izazvale oduševljenje njezinih pratitelja. Naime, Lejla se javila iz Sarajeva gdje je pozirala s mamom Fehmom i sestrama Amelom i Dženadom.

'Imamo poker najjači na svijetu... Majka i tri kćeri', napisala je Lejla ispod fotografije koja je prikupila veliki broj pozitivnih reakcija. 'Divne! Mama kao med slatka!', 'Dobitna kombinacija', 'Baš ste lijepe sve četiri' bili su tek neki od komentara ispod objave.

Podsjetimo, Lejla je vrlo bliska s majkom i sestrama jer je ostala bez oca dok je još bila maloljetna. Uslijed iznenadne smrti oca, njezina majka Fehma naporno je radila kako bi njoj i sestrama omogućila školovanje.

Inače, mnogi pamte težak trenutak iz Lejlinog života nakon što je 1998. postala Miss Hrvatske. Nakon izbora joj je oduzeta ta titula, a kao razlog su navedene nepravilnosti u radu Ocjenjivačkog suda i činjenica da je jedan glasački listić bio neregularno popunjen.

 Lejla Filipović Izvor: Instagram

Direkcija izbora za Miss Hrvatske je donijela odluku poništiti izbor Lejle za Miss Hrvatske te umjesto nje proglasiti Ivanu Petković, djevojku koja je prema njihovom mišljenju dobila najveći broj glasova čitatelja dnevnih listova i TV gledatelja.

'Krunu mi mogu oduzeti samo fizički! Stvar je u mom imenu i prezimenu. Nakon ovakvih skandala ne znam koja će majka pustiti svoju kćer da se kandidira na izbor za najljepšu djevojku. Milan Šećković očito ima svoje razloge koje sada ne želim navoditi. Na ovaj izbor prijavila sam se unatoč svojoj muslimanskoj vjeroispovijesti, kao slobodna građanka Republike Hrvatske u kojoj živim 22 godine, misleći da je to bio izbor za ljepotu. 

 Lejla Filipović na modnoj reviji Roberta Severa Izvor: Robert Gašpert

Sada vidim da to nije tako i ako ova Direkcija i dalje ostane na izboru za Miss Hrvatske, svim djevojkama bih poručila da ubuduće ne navode svoje mjere, nego nacionalnost i vjersko opredjeljenje. Ako mi se pokuša oduzeti titula, pronaći ću odvjetnika i tužiti Direkciju predsjedniku Republike i saborskom Odboru za ljudska prava', rekla je tada Lejla.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image