'NITKO NE VOLI IZNENAĐENJA KAO ON': Nataša Janjić oduševila voljenu osobu, za to je imala jako dobar razlog

Glumicu i ortoperda spojio je poznati domaći par, a u braku su dobili dvoje djece.

Instagram

'Da se zauvijek ovako smiješ, da budeš okružen ljudima kojima je stalo kao svim onima sinoć i da se nikad ne prestaneš zabavljati', napisala je glumica Nataša Janjić Medančić (41). Njezin suprug Nenad Medančić slavio je okrugli rođendan i tim povodom ga je dočekala s velikim zlatnim balonima i pozvala njegove bliske prijatelje.

Story arhiva 

'Nitko ne voli iznenađenja kao on. I ako 40 nije prava prilika, ne znam šta je. Konačno smo ponovo vršnjaci! Sretan ti rođendan, ljubavi moja', poručila je. 

Instagram 

Nataša i Nenad imaju dvoje djece, sina Tonija i kćer Kaju. Ortopeda iz Pazina i glumicu spojili su njihovi zajednički prijatelji, koji su također u braku.  

Robert Gašpert 

'Spojili su nas supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo’, ispričala je Nataša ranije za Story.

Robert Gašpert 

Da su prijatelji bili u pravu pokazalo se vrlo brzo. Već je prilikom prvog susreta između Nataše i Nenada je zaiskrilo, a uskoro su se i zaručili. Na Instagramu je glumica 2021. fotografijom obilježila treću godišnjicu zaruka, a tom je prilikom otkrila kako ju je zaprosio.

Instagram 

‘Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA. Ovom mom čovjeku. I dobru i zlu s njim. Zaredalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično nevjerojatnog 'zla'… tko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu!', napisala je u opis crno-bijele fotografije.

Vjenčanje u tajnosti je uslijedilo krajem 2018.,a nagađanja je glumica potvrdila za Novu godinu 2019. na Instagramu. Tad je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, te uz nju napisala: '...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo'.

Kako se suprug Nataše Janjić mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji:

Instagram Nataša Janjić Medančić u braku je s Nenadom Medančićem