'BILA SAM BIJESNA': David Beckham zamalo ostavio trudnu Victoriju, brak im je bio u krizi zbog nepredvidljive situacije

U dokumentarcu su otkrivene razne pikanterije iz života nekadašnjeg kapetana engleske nogometne reprezentacije.

Profimedia

Nakon što je izašla dokumentarna serija 'Beckham', javnost je mogla vidjeti oko čega su umirovljeni nogometaš David Beckham i pjevačica Victoria Bekcham imali nesuglasica. Jedna od priča koja se svakako komentira je fotografiranje Davida s pjevačicama Jennifer Lopez i Beyonce.

JAMES GILLHAM / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

Bilo je to 2005., u trenutku kada je Victoria trebala roditi najmlađeg sina Cruza. Imala je zakazan carski rez u bolnici u Madridu, a umjesto da to bude vrijeme kada željno iščekuju prinovu i zajedno su, David je istaknuo kako tog dana vjerojatno neće moći biti s njom. 

Instagram 

Otkrio joj je da je ranije dogovorio fotografiranje sa svjetski poznatim glazbenicama, zbog čega je Victoria bila u šoku. Na kraju je David odradio snimanje i trčao u bolnicu k ženi. Prisustvovao je rođenju sina, a idućeg dana novine su objavile fotografije sa snimanja uz provokativan naslov: 'Što bi Victoria rekla?'. To ju je jako uznemirilo, priznala je u dokumentarcu. 

Instagram 

'Što bi Victoria rekla? Victoria je bila bijesna', otkrila je. David je s Beyonce i Jennifer snimio reklamu za Pepsi, koja je zbog tri slavne osobe u njoj imala odličan odjek u javnosti. 

Više fotografija Davida i Victorije pogledajte u galeriji: