'ŽENE ZA SVA VREMENA': Iva Todorić 'razbacala' se na Joksimovićevom koncertu, društvo joj pravile i ove slavne Hrvatice

Poduzetnica Iva Todorić uživala je na koncertu srpskog pjevača Željka Joksimovića.

Instagram

Brojni poznati Hrvati uživali su u subotu navečer na koncertu pjevača Željka Joksimovića u prepunoj zagrebačkoj Areni.

Među njima bila je i poduzetnica Iva Todorić, koja je pjevala i plesala u ritmu na hitove ovog legendarnog srpskog pjevača.

John Pavlish 

Gazdina kći, cijelu je večer na svom Instagram profilu objavljivala videa i fotografije s konecrta, a uzagrljaju Željkove supruge Jovane, unijela se u svaki stih.

'Skrivam se i ne pričam o tom jer kako da im objasnim mada tuđa, moja si. Još se hranim istom zabludom', pjevala je stihove 'Zablude' sa svojom kumicom.

Instagram 

Atmosfera je ubrzo postala užarenija na pjesmu 'Drska ženo plava', koja je rasplesala Ivu i njezine plavokose prijateljice.

Bilo je i emotivnih trenutaka, kada se Gazdina kći umirila u zagrljaju prijateljice i motivacijske govornice Ane Bučević.

Instagram 

'Žene za sva vremena', napisala je Iva na zajedničkoj fotografiji s njezinim prijateljicama, među kojima je bila i poduzetnica Iva Radić.

Podsjetimo, Iva je nedavno s obitelji bila i na koncertu violončelista Stjepana Hauserau zagrebačkoj Areni. Na Instagramu je objavila fotografije i videa s koncerta te otkrila da je s njom tulumarila majka Vesna, brat Ivan i njegova partnerica Milica.

Instagram 

'Moji', napisala je Gazdina mezimica u opis zajedničke fotografije, a vesela ekipa zabavljala se do kasno u noć.