'Samo mi znamo zašto volimo ove slike od sinoć. Love You', napisala je influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković pored tri fotografije na kojima razmjenjuje poljupce sa suprugom Tarikom.

S obzirom na to da je Hana ranije govorila o želji za potomstvom, njeni pratitelji zaključili su da je to možda povod za ove fotografije.

'Nisam trudna ljudi ali hvala vam od srca', ubrzo je odagnala sve sumnje Hana.

Ono što su tek rijetki shvatili jest da su fotografije nastale u Kulmerovim dvorima.

Riječ je o domu obitelji Todorić, koji je tek u listopadu 2018. godine otvoren za javnost. Tada su novinari pozvani na promociju novog filma Vinka Brešana "Koja je ovo država" te je većina po prvi put prošla kroz čuvena zlatna vrata i kročila na imanje.

Naime, u to je vrijeme Iva Todorić odlučila da će iznajmljivati dio imanja za razne proslave i druge evente. Moglo se unajmiti tri dvorane, a novinari su imali priliku vidjeti prostorije u kojima su Todorić i njegova obitelj primali goste, a sudeći po Haninim fotografijama, to i danas rade.

Kulmerovi dvori
Luka Stanzl 

1Hana nikad nije krila da je bliska s Ivom Todorić, koja je pak ovih dana ponovno postala teta.

Ponosna iva objavila je fotografiju na kojoj u rodilištu pozira s nećakinjom Pijom, kćeri njezinog brata Ante Todorića i njegove partnerice Petre Kaćunko.

‘Prvi put uzela sam u ruke moju najmlađu nećakinju Piu koja ima 2 dana, pogledala me u oči i podigla rukicu i pokazala mi polovicu srca. Ljubav ne prvi zagrljaj’, napisala je Iva koja je odjenula ružičastu haljinu sa zelenim prugama i zelenu košulju.

Ante Todorić i Petra Kaćunko, osim što se vole, surađuju i poslovno. Stariji sin Ivice Todorića i njegova dugogodišnja djevojka nedavno su otvorili agenciju za nekretnine.

Fotografije dinastije Todorić pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Djeca Ivice Todorića