KAKO IZGLEDA MLAĐI BRAT FRANKE BATELIĆ? Markantni Nikola mami uzdahe, iznenadio je sve kad joj se pridružio na pozornici

Franka Batelić jako je povezana s mlađim bratom Nikolom.

Nel Pavletić/ PIXSELL

Domaća pjevačica Franka Batelić nedavno je otkrila kako je posudila glas glavnoj junakinji Ashi, u Disneyjevom filmu 'Želja'.

Nedavno je održana i premijera crtanog filma, a pjevačica je na predstavljanju otpjevala pjesmu iz filma.

'Utopljeni u Disney čaroliju slavili smo izlazak 'Želje'. Obožavam Ashu, njen duh i borbenost i čast mi je što sam baš ja njezin 'glas'. Javljajte dojmove!', napisala je Franka ispod Instagram objave.

Na pozornici joj se pridružio i njezin mlađi brat Nikola, koji ju je pratio na gitari.

Instagram 

Iako je u odnosu na sestru, poprilično samozatajan, zgodni Nikola itekako je talentiran.

Baš kao i Franka, od najranije dobi gaji ljubav prema glazbi, pa se u glazbene vode upustio još kao srednjoškolac kada je s prijateljima iz Rapca osnovao bend The Storm.

Danas radi kao glazbeni producent te je vlasnik obrta za produkciju, a talent za pjevanjem pokazao je u nekoliko navrata. 

Nedavno je obradio pjesmu ‘The Kill’, koju u originalu izvodi bend ‘Thirty Seconds To Mars’.

Koliko je povezan sa sestrom svjedoče i Frankine objave u kojima se dvojac zajedno druži, ali i surađuje na glazbenim projektima. Tako su u vrijeme izolacije, sestra i brat Batelić snimili i duet ‘Nedodirljivi’ koji je oduševio njezine pratitelje.

Kada je riječ o ljubavnom životu, iako isti skriva ‘kao zmija noge’, ako je suditi prema fotografijama koje se mogu pronaći na društvenim mrežama, već neko vrijeme ljubi atraktivnu Labinjanku Mireu.

Instagram 

Podsjetimo, Franka je od 2018. godine u braku je s bivšim Vatrenim, nogometašem Vedranom Ćorlukom, s kojim je dobila i dvoje djece – sina Viktora i kćer Gretu.

Više fotografija skladne obitelji, pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Obitelj Ćorluka