Jedan od najpopularnijih domaćih parova Franka Batelić (31) i Vedran Ćorluka (37) posjetili su najveće romsko naselje Parag. U sklopu HRT-ove emisije putujućeg Knjazališta, supružnici su skupljali staro željezo, plesali, i zaigrali nogomet. I dok je bivši reprezentativac u samom početku osvojio stanovništvo, prema Franki su ipak bili malo stroži.

Tradicionalna romska glazba bila je neizostavan dio programa, a iako Vedran nije bio za ples, ipak nije mogao odbiti jednu od stanovnica. Drugog plesnog partnera ubrzo je našla i Franka, a ples nekadašnje članice žirija showa Ples sa zvijezdama on je ocijenio - trojkom.

Franka Batelić na Zagrebačkom festivalu 2023
Robert Gašpert 

'Treba još puno toga naučiti, nema prakse', rekao je. S druge strane, Ćorluka je dobio čistu desetku.

Prije početka ženskog druženja, Franka je rekla što misli o tome da ju nazivaju WAGS-icom, engleskim nazivom za žene i djevojke nogometaša.

'Jedan mali disclaimer, ja nisam WAGS-ica, nego žena pomoćnog trenera hrvatske reprezentacije', pojasnila je pred kamerama.

Uz to, nije oklijevala pitati druge supruge iz romske zajednice što misle o seksu prije utakmice. Kada je isto pitanje postavljeno njoj, objasnila je da nogometaši odlaze dan ranije kako bi se adekvatno pripremili.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka na druženju u romskom naselju
Instagram 

'Oni dan ranije odlaze, i onda da bi se psihički pripremili za tekmu. Tako da nema ništa, ni kod profesionalaca', priznala je.

Na samo kraju, razgovarali su o najzgodnijim hrvatskim nogometašima, a Franka je dala jasan odgovor: 'Svi su najzgodniji'. Čini se da je pjevačica cijelo vrijeme bila u dobrom raspoloženju, a na kraju druženja zagrlila je prisutne žene.

Inače, Franka i Vedran zaljubili su se na Zrću 2012., a šest godina kasnije vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Imaju dvoje djece, sina Viktora dobila je u siječnju 2020., a kćer Gretu u studenom 2022. godine.

Kako par provodi obiteljsko vrijeme pogledajte u galeriji:

Instagram Obitelj Ćorluka