Pjevačica Franka Batelić trenutno uživa na Korčuli sa svojim suprugom Vedranom Ćorlukom i njihovo dvoje djece - sinom Viktorom i kćeri Gretom.

Tako je nedavno podijelila preslatke fotografije svojih nasljednika, a posebno je naglasila da je kćeri Greti ovo prvo ljeto.

Franka Batelić i kći Greta na moru
Instagram 

Inače, par je sina Viktora dobio u siječnju 2020. godine, dok je kći Greta na svijet došla u studenom prošle godine. Pjevačica je tada otkrila preslatki trenutak koji je Viktor mami upriličio po dolasku iz rodilišta.

'Bio je preuzbuđen. Ja izlazim iz auta i vidim njega kako me čeka s cvijećem. Počela sam plakati, samo suze, hormoni, skrivam se iza auta, ne smije me vidjeti kao da plačem. Jako je pažljiv, odličan brat', dodala je tada.

Sada je pjevačica na Instagram storyju objavila video na kojem se vidi kako se Vedran i sin Viktor zabavljaju na molu.

Vedran Ćorluka i sin Viktor se igraju na molu
Instagram 

Na snimci se vidi kako bivši reprezentativac u naručju drži sina te se pravi da ga namjerava baciti u more. Oboica su se dobro nasmijali i za kraj mahnuli Franki.

Vedran Ćorluka i sin Viktor na Korčuli
Instagram 

Lijepa pjevačica je na svom Instagramu kasnije objavila selfi s kćerkicom, nakon čega je uslijedila i fotografiju malene u preslatkoj ljetnoj haljenici

'Moj svetionik', napisala je Franka uz fotografiju mezimice.

Greta Ćorluka na ljetovanju.
Instagram 

Podsjetimo, Franka i Vedran su u braku od 2018. godine u malom istarskom gradiću Bale koji se već profilirao kao idealnalokacija za vjenčanja slavnih.

Više obiteljskih fotografija bračnog para, pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Franka Batelić i Vedran Ćorluka sa sinom na odmoru u Turskoj