Domaća pjevačica Franka Batelić u svojoj najnovijoj objavi na svom Instagram profilu podijelila je preslatki video svojih mezimaca i raznježila pratitelje.

Na snimci vidimo nogice njezinog sina Viktora i kćerkice Grete kako se maze na kauču, a u pozadinu je stavila pjesmu 'Happy Little Things'.

Franka Batelić u braku je s Vedranom Ćorlukom.
Instagram 

Nakon dražesnog videa njezine dječice, Franka je na svom Instagramu objavila radosne vijesti, a u komentarima se i dalje nižu čestitke.

'Disneyevi crtići imaju tu moć da probude, raznježe, razvesele ono dijete koje čuči u svakome od nas. Presretna sam što napokon mogu podijeliti s vama vijest da stiže posebna, čarobna priča za 100 godina Disneya a meni je pripala čast utjeloviti glavni lik Ashe - djevojke koja se nije bojala sanjati… i željeti', napisala je pjevačica koja nije skriva oduševljenje što je upravo ona posudila glas glavnoj junakinji u animiranom filmu.

Frankini pratitelji čestitali su joj u komentarima na njezinom uspjehu i poručili da jedva čekaju da pogledaju film.

Podsjetimo, pjevačica i poduzetnica nedavno je provela vikend u bajkovitoj Istri, a društvo su joj pravili suprug Vedran Ćorluka te sin Viktor i malena kćerkica Greta.

Franka Batelić i kći Greta na ljetovanju
Instagram 

Franka je s obitelji sunčani vikend provela radno, točnije, berući masline. U berbi joj se pridružio u suprug Vedran, kojeg je označila na objavu na kojoj je poručila: 'Bit će ulja'.

Franka je zatim objavila još jedan Instagram story, u kojem je otkrila kako joj je pomogao i maleni Viktor, koji se također pridružio u berbi, a ubrane masline sakupljao je u svoju kanticu.

Franka i Vedran imaju sina Viktora i kćer Gretu.
Instagram 

Sve je nadgledala njegova mlađa sestra Greta, koja je nedavno prohodala. 'Šefica berbe', napisala je Franka ispod fotografije njezine preslatke kćerkice.

Franka je prošle godine rodila kćer Gretu.
Instagram 

Domaća pjevačica je za kraj objavila selfi bez šminke te još jednom dokazala da je jedna od najljepših Hrvatica.

Više fotografija skladne obitelji, pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Obitelj Ćorluka