Pjevačica Franka Batelić u svojoj najnovijoj objavi svom Instagram profilu podijelila je crno-bijelu fotografiju sinčića Viktora koji je okrenut leđima, a na njima nosi ruksak.

'Veliki dan i za našeg velikog dječaka', napisala je pjevačica na svom Instagram storiju.

Sin Franke i Vedrana Ćorluke krenuo je u vrtić.
Instagram 

Maleni Viktor je za svoj važan dan obukao kratke hlačice, majicu, kockaste čarape i tenisice. Nakon preslatke fotografije njezinog mezimca, Franka je objavila njih dvoje kako se drže za ruke, također u crno-bijeloj nijansii poručila:

'Sretno svoj dječici u novoj vrtićkoj avanturi', poručila je pa dodala: 'Mamama i tatama još više!'.

Franka je poželjela sreću svim mališanima, ali i njihovim roditeljima.
Instagram 

Današnji dan nije bio poseban samo za Frankinog sinčića Viktora, već i za njezinog psića Oskara, koji je danas napunio devet godina. 

'Pogodite tko je danas napunio 9 godina? Naš dragi Oski. Volimo te!', poručila je Franka koja je otkrila kako je prije Oskara bila ljubiteljica mačaka te je odrasla s puno onih koje je sakupljala po ulicama u rodnom gradu.

Pas Franke Batelić danas je napunio 9 godina.
Instagram 

Podsjetimo, Oskar je u njihove živote unio dodatnu sreću početkom studenog 2014. godine, a otad je pratio Vedranove utakmice s vaterpolo kapicom na glavi, bio na vjenčanju svojih vlasnika, a također je i najvjerniji čuvar malenog Viktora.

Fotografije ove preslatke obitelji kroz godine pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Obitelj Ćorluka