Domaća pjevačica Franka Batelić u svojoj najnovijoj objavi na svom Instagram profilu podijelila video iz studija i pokazala svog preslatkog sinčića.

Na snimci vidimo kako maleni Viktor sjedi na kauču s bijelom ukulelom, dok Franka radi na novom projektu u studiju. 

Franka Batelić objavila video u studiju.
Instagram 

'Mama - daj pjevaj', rekao je maleni Viktor na snimci, a ako je suditi po videu, izgleda kako se Franka ponovo vratila u studio

Inače, pjevačica je na svom Instagramu nedavno otkrila kako je posudila glas glavnoj junakinji u animiranom filmu, a u komentarima su joj se nizale čestitke.

'Disneyevi crtići imaju tu moć da probude, raznježe, razvesele ono dijete koje čuči u svakome od nas. Presretna sam što napokon mogu podijeliti s vama vijest da stiže posebna, čarobna priča za 100 godina Disneya a meni je pripala čast utjeloviti glavni lik Ashe - djevojke koja se nije bojala sanjati… i željeti', napisala je pjevačica koja nije skriva oduševljenje.

Podsjetimo, Franka i suprug Vedran Ćorluka nedavno su imali razloga za slavlje. Naime, njihova mezimica Greta je proslavila svoj prvi rođendan, a uz fotografije djevojčice, Franka joj je uputila emotivnu čestitiku.

'Greta.. ti biseru moj, svjetlosti moja - sretan 1. rođendan prekrasna i mila djevojčice. Tvoj je osmijeh naš svjetionik, naš mir. Hvala ti živote na najljepšem, najkrhkijem mogućem daru - da gledam i osjećam kako iz dana u dan tvoje maleno nježno tijelo raste u mom zagrljaju. Tu smo da te volimo, čuvamo, branimo -mama, tata i Viktor - uvijek.', napisala je na Instagramu uz niz fotografija djevojčice.

Više fotografija skladne obitelji, pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Obitelj Ćorluka