'Za prave ljude se udostojim i na špicu izaći': Barbara Kolar vikend provodi u najdražem društvu

Barbara inače baš i ne dijeli slične fotografije pa bi se moglo reći da je ova, koju je objavila, prava rijetkost.

Instagram

Barbara Kolar na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju na kojoj je vidimo kako pozira s jednom od svojih najboljih prijateljica. Subotu su provele družeći se na zagrebačkoj špici, a nisu mogle odoljeti ni zajedničkoj fotografiji.

'Za prave ljude se udostojim i na špicu izaći. Tajana (prof.dr. Trbojević Vukičević) i ja prijateljujemo od 1984. (kao zvuči manje strašno nego ako kažem već 40 godina…) I veselim se što će joj studenti reći da sam nas okačila na Instagram', napisala je Barbara.

Barbara inače baš i ne dijeli slične fotografije pa bi se moglo reći da je ova, koju je objavila, prava rijetkost. Ipak, prošlo ljeto smo je mogli vidjeti kako uživa s tri najbolje prijateljice iz osnovne škole.

Najveće blago naših života su ljudi koje putem upoznamo, zavolimo i sačuvamo kao svoje. Jedan od najljepših događaja ovoga ljeta bez ikakve sumnje mi je reunion s najboljim prijateljicama iz osnovne škole. Originalna četvorka.

Sex i grad prije Sexa i grada (OK, i prije nego smo znale što ova prva riječ znači). Moje curke iz 8c. Hvala vam što smo - uz blagi dodir iskustvene mudrosti - ostale onakve kakve nas pamtim’, napisala je nedavno Barbara u opisu fotografije.

Kako se Barbara mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Screenshot HRT, Story Kako se Barbara mijenjala kroz godine.