'Dobro sestro što je ovo?': Severina pokazala djelić neobične kućne zabave i iznenadila sve

'Nikad nisam tila bit Alexis, ali nikad nisam ni tila da mi život bude Dinastija pa…', napisala je.

Instagram

Pjevačica Severina Vučković na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta podijelila je detalje tematske zabave koju je organizirala u društvu najužih prijatelja. Uzvanici su utjelovili likove iz hit serije 'Dinastija', a sudeći prema snimkama, odlično su se zabavili.

Severina je tako oduševila maskom zvijezde serije Alexis Carrington dok se njezin dugogodišnji prijatelj Tomica Petrović pojavio kao Blake Carrington. Maskirao se i pjevačicin sin Aleksandar.

'Nikad nisam tila bit Alexis, ali nikad nisam ni tila da mi život bude Dinastija pa…', napisala je.

Ovom objavom oduševila je svoje pratitelje na Instagramu, a javile su joj se i poznate Hrvatice.

'Dobro sestro što je ovo? I gdje sam', napisala je Severinina dugogodišnja prijateljica Iva Radić na što je pjevačica kratko odgovorila: 'Morat ćemo ponovit'. Javila se i splitska glumica Ana Gruica Uglešić koja je Severini poručila: 'Znati se zaje*avati na svoj račun je najveća umjetnost življenja! P.S. Dinastija nam je svima najdraža serija', a pjevačica joj je odgovorila 'Samo na svoj račun'.

Inače, Severina je nedavno iznenadila fanove fotografijom na kojoj je pokazala lice bez trunke šminke. Selfie je opalila u svojoj dnevnoj sobi, odjevena u tamnoplavu majicu sa sitnim zvijezdicama. Da je umorna otkrio je emoji koji je priložila fotografiji - onaj koji zijeva.

Iako je ne vide često u ovom izdanju, njene obožavatelje oduševila je fotografija. 

'Lijepa ko san', poručili su joj.

Više Severininih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Severina u glamuroznim izdanjima