Gdje je pobjednik MasterChefa Ivan Temšić? Danas živi svoje snove, dogodilo mu se ono što nije očekivao

Show je zaista promijenio njegov život.

Jadran Babić

Ivan Temšić je krajem 2021. pobijedio u MasterChefu i tada je hobi postao životni poziv. U rujnu prošle godine otvorio je restoran u Splitu na Matejuški koji se zove 'eVala 1903'. Priznao je da je njegov početak dana uvijek neočekivan, ali jutarnja kava i odlazak po namirnice su neizostavni.

Jadran Babić 

'Uvijek kasnim i nabavka je u zadnji čas, ali neposredna je blizina peškarije, imamo novi menu pa ćemo kod naših šinjorina s peškarije nešto uspit izvući', rekao je Ivan za InMagazin. S obzirom na to da nije Dalmatinac već Prigorac, šali se kako kvalitetnu ribu prepoznaje po najljepšoj prodavačici na ribarnici. 

'Da mi je ikad itko rekao da ću imati svoj restoran i raditi u kuhinji općenito i da sam to spomenuo svojim roditeljima mislim da bi me potjerali ranije iz kuće. Sama korona, nedostatak odlaska u dućan, me potaklo da se sve više i više zaigram u kuhinji i počeo sam raditi neke kreativne stvari. Dogodio se MasterChef i hrana je postala ljubav i emocija i sad smo tu di jesmo', priča.

Privatna fotografija 

Ivan priznaje da je natjecanjem u Masterchefu dobio više samopouzdanja, ali i veliku količinu kulinarskog znanja, koje iz dana u dan koristi i u vlastitoj kuhinji. Istinski je sretan što ima veliku potporu bližnjih u svemu. Djevojka Gabriela prihvatila je njegov užurbani način života, a čak je i zaposlena u restoranu oko sektora prodaje i marketinga.

'Tu je uvijek da pripomogne, ali i da opasku jer ona je ta koja nikada neće lagati. Tu je cilo vrime tako da smo spojili ugodno s korisnim', kaže Ivan.

Više fotografija Ivana i Gabriele pogledajte u galeriji: 

Nova TV, Instagram Ivan Temšić otvorio je restoran u Splitu i ostvario svoj san