'Osjećaj biti u finalu je zbilja nerealan, van mojih očekivanja, i maksimalno uzbudljiv', priznala je Sarah Mikulec (30) uoči posljednjeg kulinarskog dvoboja u 'MasterChefu'. 

MasterChef Sarah Mikulec
Nova TV 

Iako je dogurala do finala, malo je nedostajalo da podigne pehar i pobjeda je otišla u ruke Luke Veića. Sarah inače živi u gradu Aalborgu u Danskoj, kamo je otišla prije sedam godina na studij s dečkom. Završila je srednju školu u Zagrebu za primijenjenu umjetnost i dizajn, a u Danskoj je dobila diplomu na fakultetu za turizam i menadžment.

MasterChef Sarah Mikulec
Nova TV 

U kuhinji je odmalena pomagala mami koja se specijalizirala za vegetarijansku kuhinju, osobito makrobiotiku, a izdala je i svoju kuharicu. Sarah je do 15. godine bila vegetarijanka. Na samom početku showa pokazala je zavidno znanje, ali da će biti u finalu, kaže, nije se nadala. 

Luka Veić MasterChef
Nova TV 

'Nisam imala nikakva očekivanja od ovog showa, više sam išla na odrađivanje svakog novog izazova najbolje što sam mogla, i to me dovelo do samog finala', rekla je.

MasterChef
Nova TV 

Istaknula kako je otpočetka u finalu vidjela Luku i bila je počašćena što se našla u finalu upravo s njim. Nervoze je, priznaje, bilo, i to od onog trenutka kada je saznala da ide u finale MasterChefa. Ipak, najviše se veselila trenutku kada će napokon završiti s kuhanjem.

MasterChef Sarah Mikulec
Nova TV 

Sarah je odrasla u velikoj obitelji; ima još dvije sestre i tri brata. U slobodno vrijeme proučava recepte i videe. Kaže da njezin dečko stalno hvali njezino kuhanje pred prijateljima i svima govori da će joj jednom otvoriti restoran jer bi svi trebali probati njezina jela.

Osim što će joj show ostati u sjećanju po divnim jelima koja je spremila, kao i po komplimentima žirija i kolega, pamtit će ga i po tome što joj je Damir pred kamerama priopćio predivnu vijest - da je postala teta. 

Gdje su danas prijašnji pobjednici i finalisti 'MasterChefa', pogledajte u galeriji: 

Nova TV Ivan Temšić pobijedio je u MasterChefu 2021. godine, a iza sebe je ostavio Goranu Milaković Goge i Željku Bleuš