Hercegovka Karmen Jurčić ostala je u sjećanju onih koji su gledali emisiju 'MasterChef' 2021. godine. Iako je ranije radila kao medicinska sestra, nakon što je u showu dospjela u top 5, priznala je samoj sebi kako je ljubav prema kuhanju jača od ljubavi prema medicini. 

Karmen Jurčić MasterChef
Nova TV 

Ako je suditi prema njezinom profilu na Instagramu, osim što i dalje voli kuhati, a bila je i na edukaciji za vina kako bi naučila koja vina idu uz koja jela, Karmen je i velika putoholičarka.

U zadnje vrijeme je posjetila Belgiju, Italiju, Francusku i s pratiteljima redovito podijeli detalje s putovanja. U sezoni u kojoj je Karmen sudjelovala, pobijedio je Ivan Temšić, a pobjeda je za dlaku kliznula iz ruke Gorane Milaković Goge. Trećeplasirana je bila Korčulanka Željka Bleuš. Svi se oni i dalje ozbiljno bave kuhanjem, a neki su ostvarili svoje snove i otvorili restorane. 

U showu koji joj je promijenio život sudjelovala je prije 2 godine, a svojedobno je ispričala što joj je sve MasterChef priuštio. 

'Ušla sam u MasterChef s puno neznanja, a izlazim s puno znanja. Ušla sam sama, a izlazim s puno prijatelja. Ušla sam uplašena i izlazim sretna, vesela, puna samopouzdanja i spremna za sve ono što me čeka. Ovo iskustvo ću pamtiti kao jedno od životnih škola. Najteže mi je pao taj manjak komunikacije sa svojom obitelji, na koji nisam naviknuta, a s ostalim mislim da sam se odlično izborila, tako da ću sav taj proces kroz koji sam prošla definitivno pamtiti kao jedno nezaboravno iskustvo', dodala je, piše Showbuzz

Karmen Jurčić MasterChef
Nova TV 

U showu ne bi ništa promijenila jer shvaća da je rast proces. Da nije prošla kroz sve to, vjeruje da nikad ne bi odrasla. 

'Zbog toga stojim iza svega što sam napravila te niti jedan trenutak ne bih mijenjala', ističe Karmen koja je doživjela osobni rast i u kulinarskom smislu.

'Smatram da se moja granica u kulinarskom smislu dosta podigla. Imala sam jako dobre mentore i jako dobre prijatelje, koji su puno pridonijeli u obogaćenju moga znanja. Ali da još uvijek ima prostora za napredak, svakako ima. Na svako jelo sam ponosna. Nekada su rezultati bilo malo lošiji, nekada malo bolji. Uvijek sam prihvaćala kritike i pokušala u idućem izazovu i na idućem jelu dati svoj maksimum', priča Karmen. Sa Stjepanom je najbolje kliknula u showu, iako napominje da sva trojica imaju autoritet i dodala kako od nje imaju naklon do poda. 

Karmen Jurčić MasterChef
Nova TV 

'Moje samopouzdanje je puno jače, očvrsnula sam na nekim poljima i dokazala sebi da nikada ne trebam sumnjati u dvije stvari; moju hrabrost i moju ludost', zaključila je.

Gdje su danas finalisti MasterChefa pogledajte u galeriji: 

Nova TV Ivan Temšić pobijedio je u MasterChefu 2021. godine, a iza sebe je ostavio Goranu Milaković Goge i Željku Bleuš