Otkako je krajem 2021. pobijedio u MasterChefu, Ivanu Temšiću potpuno se promijenio život. Ne samo što je osvojio tu prestižnu titulu hrvatskog MasterChefa, kao i 200.000 kuna, već je i odmah počeo raditi posao koji voli.
'Od samog završetka MasterChefa bilo je svega, dobrih i loših stvari. Zaokupljen što privatnim, što poslovnim i fakultetskim obavezama, leta sam na sve strane, maksimalno se educirao i savjetovao što više, upijajući znanja sa svih strana. Suočio sam se sa možda i malo prevelikim zalogajem za svoji prvi profesionalniji pothvat u životu, ali smatram da ću na taj način naučiti najviše, i izgraditi se profesionalnije na najbrži mogući način. Novi boutique hotel, a la carte restoran, beach bar, za svakoga po nešto', napisao je Ivan na Instagramu u travnju prošle godine i otkrio da je dobio ulogu chefa u hotelu Marinus, nadomak Trogira, u sklopu kojega je restoran Oblica.
Ipak, ako je suditi prema njegovim objavama na društvenim mrežama, Ivan je u rujnu ove godine otvorio restoran u Splitu. Zove se 'eVala 1903', a nalazi se na Matejuški.
Za Pun kufer je ranije ispričao kako se rado sjeti snimanja showa i cijele ekipe koju je upoznao. Ističe kako su mu oni važniji od pobjede.
'Nostalgija je svakako tu, ne mogu vjerovati koliko je vremena prošlo i gdje sam sada naspram godine dana unazad. Svaka epizoda nosila je svoju uspomenu, pogotovo sa sitnicama koje su se događale iza kamera. Bilo je svega, ali što je najbitnije, smijeha najviše. Ako smijeh produžuje život, nakon druženja s ovom ekipom, vjerojatno nikad neću umrijeti', istaknuo je.
Uvijek je zahvalan mentorima iz emisije, Melkioru, Stjepanu i Damiru, koje spomene i na društvenim mrežama i javno im uputi lijepe riječi. Taj show je u njemu potaknuo kreativnost i bio mu velika odskočna daska.
'Uz dobru organizaciju bit ćete brzi, točni, čisti i spremni reagirati u sekundi. Organizacija je ključ svega', kazao je za Pun kufer.
Ivan je u vezi s Gabrijelom Runjić, koja mu je bila velika podrška i vjetar u leđa oko otvaranja novog restorana. Svojedobno je otkrio kako ju je osvojio.
'Svojom osobnošću, smotanošću, ali i iskrenim osmijehom. Naravno da joj i kuham, ona prva ocjenjuje moje kreacije', kaže Ivan.
Više o Ivanu i djevojci pogledajte u galeriji: