'Došlo mi je da si iskopam rupu': Barbara Kolar dandanas se srami zbog opomene ove kolegice

Omiljena voditeljica se često sjeti pokojne kolegice.

Josip Regović/ Pixsell

Barbara Kolar godinama privlači pažnju svojim izgledom i atraktivnom figurom, a ujedno je jedna od najdugovječnijih i najzaposlenijih voditeljica.

Kao početnica podjednako je obožavala i užasavala se trenutaka kad bi joj netko iz zlatne generacije televizijskih spikera i voditelja ispravio pogrešku, a upravo to joj se dogodilo s novinarkom Helgom Vlahović.

Instagram (@barbarakolar) 

'Kad te korigira primjerice Helga Vlahović, dođe ti iskopati rupu i par dana ne izaći iz nje', prisjetila se Barbara Kolar u razgovoru za Večernji list, a ranije je otkrila o čemu je bila riječ.

'Jednom prilikom nazvala me pokojna Helga Vlahović Brnobić kako bi me upozorila na jedan krivi naglasak koji je čula na radiju – poželjela sam si iskopati rupu i barem tjedan dana ne izaći iz nje', prisjetila se Barbara u razgovoru za portal Mirovina.

Inače, Barbara se često sjeti slavne kolegice te je nedavno podijelila Instagram story u kojemu se našalila.

Story 

'Legendarna Helga Vlahović Brnobić jednom je prilikom rekla da frizura uvijek mora biti velika jer onda stražnjica izgleda manja… Čini se kako sam tu mudrost naslutila u ranoj dobi'.

Podsjetimo, Helga Vlahović bila je hrvatska novinarka, televizijska i radijska spikerica, voditeljica, producentica, urednica HRT-a i javna osoba čiji se radni vijek proteže kroz više od pet desetljeća.

Youtube / Screenshot 

Helga se u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica liječila od raka maternice, a nakon što je saznala da je teško bolesna okrenula se homeopatiji, eksperimentirala je s meditacijom, ljekovitim bilje i čajevima. Za njezinu bolest znali su samo najbliži, a njezine kćeri vjerovali su u njezino ozdravljenje.

Preminula je 27. veljače 2012. u dobi od 68 godina. Do smaog kraja je hrabra i tražila je rješenja za izlječenje bolesti gotovo do samog kraja.

Kako se Barbara mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Screenshot HRT, Story Kako se Barbara mijenjala kroz godine.