Otkriveno što je bilo: Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju'

Sad je otkriveno zašto će Danijela izostati iz polufinalne emisije. Zamijenit će je Nikša Bratoš.

Instagram

Veliko iznenađenje za gledatelje showa 'Zvijezde pjevaju' bila je vijest da Danijela Martinović, koja je u žiriju showa, neće biti u polufinalnoj emisijii ove subote. Privremeno će je zamijeniti Nikša Bratoš.

Sad je otkriveno zašto će Danijela izostati iz emisije. Naime, Danijela ovog vikenda pjeva u Torontu.

'Jako, jako, jako sam sretna što nakon dugo godina dolazim u Kanadu. Bit će nam nezaboravno', poručila je pjevačica putem Instagram profila Magarac produkcije, koja organizira koncert. Osim nje, Hrvatima u dijaspori u dvorani Litvanskog doma zapjevat će i Ivan Zak.

Inače, prethodna je epizoda showa poprilično razljutila gledatelje. Naime, show su napustili Jelena i Vjeko, a mnogi su komentirali kako to nije bilo fer.

Njih dvoje imali su jednak broj bodova kao Lejla i Bojan, ali su glasovi publike presudili.

Podsjetimo, ostalo je još pet parova, a oni su: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, Igor Barberić i Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki i Dino Petrić, Ivana Mišerić i Alen Đuras.

Goran Čižmešija 

Danijela Martinović posvećena je i pripremama za Storyjev rođendanski koncert u Lisinskom 15. svibnja. Ulaznice možete kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjesto ulaznice.hr.

Uz brojne hitove, i novu će pjesmu 'Žena' izvesti uživo 15. svibnja u Lisinskom, kada najavljuje večer koja sigurno neće pasti u zaborav.

'Imala sam zaista predivnih koncerata, ali oni koje sam otpjevala u Lisinskom velikim slovima upisani su u knjigu mojih uspomena. Trebam li vam reći koliko se radujem tom nastupu', istaknula je Danijela.

Goran Čižmešija Danijela Martinović