'Trebao sam vjerovati sebi, a ne lažima': Charles Pearce 'potratio' 10 godina života, poslao znakovitu poruku

U procesu je rastave od Elle Dvornik.

Instagram

'To što nisam slušao svoj instinkt me koštalo 10 godina', poručio je Charles Pearce na društvenim mrežama. Istaknuo je kako je trebao vjerovati sebi, a ne lažima i s*anjima drugih. 

Instagram 

'Način na koji ćeš postati hrabar je da napraviš taj prvi, zastrašujući korak', dodao je Charles. Iako nije objasnio na što je točno mislio i u čemu je pogriješio, njegov se život poprilično promijenio od prošle godine.

Instagram 

Nakon što se mjesecima šuškalo o krahu njihova braka,Ella Dvornik potvrdila je prošlog ljeta za Story kako se ona i Charles razvode. U braku su dobili dvoje djece, Balie Dee i Lumi Wren, a Ella je ispričala kako više ne može objavljivati fotografije kćeri na društvenim mrežama. Odluku suda poštuju oba roditelja, a mnogi su primijetili i kako je Charles maknuo sve slike djece i nove više ne objavljuje.

Instagram 

Ella i Charles upoznali su se 2013. u Kopenhagenu, zaruke su pale tri godine kasnije u Japanu, a vjenčali su se u Las Vegasu 2019. godine. Htjeli su 'da' izgovoriti i ranije, ali Ella nije imala vizu, istaknula je svojedobno. 

Više fotografija Elle i Charlesa pogledajte u galeriji: