Ove domaće parove više nećemo vidjeti na crvenom tepihu: Neki su tajili prekid, a dva para je prerano rastavila sudbina

Neki parovi koji su prošlih godina plijenili pažnju na Story Hall of Fameu više neće kročiti na crveni tepih, barem ne zajedno.

Story

Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča?

Poznata lica svojih naslovnica čije životne i karijerne priče prati već 22 godine brend Story je prije 11 godina počeo okupljati na najglamuroznijem crvenom tepihu. Story Hall of Fame je s godinama postao događaj kojeg brojne domaće, ali i regionalne zvijezde s nestrpljenjem iščekuju jer ga vide kao priliku da se susretnu i u sjajnoj atmosferi opuste i druže s kolegama i kolegicama.

Goran Stanzl/PIXSELL 

Crvenim tepihom prošetat će brojni poznati parovi, a mi smo se prisjetili i onih koji se na Hall of Fameu više neće pojaviti kao par.

Neki su dugo tajili svoj prekid, a neke je nažalost razdvojila prerana smrt. Na naš popis uvrstili smo i jedan donedavno nerazdvojni prijateljski par - Tatjanu Jurić i Miju Kovačić, za koje smo prije nekoliko mjeseci doznali da su se udaljile.

Koje parove više nećemo vidjeti na crvenom tepihu provjerite u galeriji:

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!