Zadnji poziv za glasanje: 60 posto čitatelja portala Story misli da nema boljeg domaćeg TV showa od ovog, slažete li se?

Ove godine uz pomoć naših čitatelja nagradit ćemo najbolji TV show i najbolju TV seriju.

Nova TV

L’Adria Story Hall of Fame 2024. zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls.
Već tradicionalno nagradit ćemo domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde, a ove godine uz pomoć naših čitatelja nagradit ćemo najbolji TV show i najbolju TV seriju.

Prije malo manje od 20 dana krenula je naša anketa, koja je izazvala popriličan interes naših čitatelja. Pošto anketa traje još do sutra u ponoć, odlučili smo baciti pogled na trenutno stanje u njoj, ali i pozvati vas da glasate za show za koji mislite da bi trebao pobijediti.

Story 

U ovom trenutku, za najbolji TV show glasalo je 2230 čitatelja portala Story, a većina je dala svoj glas showu 'Tko to tamo pjeva', dok je na drugom mjestu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

U izboru za najbolju TV seriju iskristalizirao se jasan favorit - 'Kumovi' Nove TV, koji su skupili gotovo 70 posto svih glasova.

Glasajte do sutra u ponoć, a zajedničkim snagama će s redakcijom Storyja odlučiti pobjednika. Slično kao na Eurosongu, odluka o pobjedniku donosi se na temelju glasova publike i glasova Storyjevog žirija.

Anketa

Koja je najbolja hrvatska TV serija?

Ova anketa je završena.
Glasalo je 656 korisnika

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!

Kako nam je bilo na Story Hall of Fameu prošle godine pogledajte u galeriji:

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - treći dio