Brutalne poruke: Dok se Karleuša pjeni po televizijama, Severina i njene prijateljice je nemilosrdno provociraju

Severina se ne živcira zbog javnih prozivki kolegice, već se na društvenim mrežama s prijateljicom i suradnicom Vedranom Vasić sprda na račun Duška Tošića.

Instagram

Severina Vučković poslala je Jeleni Karleuši poruke koje joj je slao suprug srbijanske pjevačice, nogometaš Duško Tošić. Naime, Karleuša ju je izazvala kritikama zbog izjava o genocidu u Srebrenici pa je Severina odlučila proslijediti joj sadržaj poruka koje je razmjenjivala s Tošićem.

'Drug pravi sinu 18. rođendan i Hyattu (3. ožujka). Radiš li to (da ne persiram), napisao je Tošić, na što Severina šaljivo odgovara: 'Radim li mu rođendan? Ne. Pjevam da. Moj Tomislav Petrović dogovara koncerte'.

Instagram 

Tošić se nasmijao na njen odgovor pa napisao da se on dogovara s njom, a ne Petrovićem.

Potom je poziva na šampanjac, na što Severina odgovara da se ne znaju, a Tošić uzvraća da će se upoznati 'negdje, na kavi'.

U jednom trenutku Severina mu je napisala: 'Oprostite, ali ne razumijem što hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli pisati ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati.'

'Okk Seve', kratko je na to odgovorio Tošić.

Poruke pogledajte u galeriji:

Porukama je Severina pošteno podbola Karleušu, koja ju je sinoć napadala na Happy TV. Za to vrijeme Severina se ne živcira zbog javnih prozivki kolegice, već se na društvenim mrežama s prijateljicom i suradnicom Vedranom Vasić sprda na račun Tošića.

'Drug pravi sinu 18. rođendan. Radiš li to?', pitala je Vasić.

'Radim li mu rođendan? Ne. Pjevam da', odgovorila je Severina.

Instagram 

'Upoznat ćemo seee', uzvraća Vasić.

'Kako?', pita Severina, a Vasić odgovara:'Pa negde, na kafi'.

U raspravu su se uključile i Severinina stilistica Katija Šimundić te nećakinja Mia Popović.

Instagram