Škoro razgovarao s kumom Thompsonom: 'To što se dogodilo bi svakoga izulo iz cipela'

Marko je izbivao s glazbene scene dvije godine, a fanovi se raduju što će ga vidjeti na pozornici.

Goran Stanzl/PIXSELL

Karte za koncert 'Imotski ne zaboravi', koji je na rasporedu 6. kolovoza, rasprodale su se u manje od dva dana, a to mnoge i ne čudi s obzirom na to da će na Gospinom dolcu zapjevati Mate Bulić i Dražen Zečić. Ono što je mnoge oduševilo jest informacija da će im gost biti Marko Perković Thompson. Nakon što je Thompsonovu 17-godišnjem sinu Anti Mihaelu pozlilo na ljeto 2022., informacije o njegovu zdravlju pristizale su na kapaljku. Sada mu je bolje, a zahvaljujući njegovu nagovaranju, Thompson će se vratiti glazbi nakon dvije godine pauze. 

Facebook 

'Nekoliko mjeseci ga je sin Ante Mihael nagovarao da se vrati nastupima, a Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na njegov nagovor odazvao da bude gost u Imotskom na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića', poručio je administrator službene stranice Marka Perkovića Thompsona. 

Miroslav Škoro komentirao je povratak na scenu svog kuma Marka. 

Marina Pešić 

'Razgovarali smo o nekoj pjesmi prije nekoliko tjedana. Čujte, njega je snašla jedna velika tuga i to što se dogodilo bi svakoga od nas izulo iz cipela. Ja se nadam da će mu Bog dati snage da može nastaviti raditi svoj posao u kojem je jako dobar', rekao je Škoro za InMagazin

Miroslav ima mnoge planove za ovu godine. Krajem godine sprema veliki koncert u zagrebačkoj Areni, a uskoro nastupa i na CMC festivalu u Vodicama.

Happy FM 

'Ja sam cijeli svoj život pisao pjesme i pokušavao sam braniti te pjesme na terenu. E sad je splet okolnosti zadnjih događaja od korone pa činjenice da sam se usudio ići okolo i vikati 'Car je gol' nisu ostavile neke dobre posljednice u tom smislu, međutim, ja se nikad nisam prestao baviti glazbom, njom ću se baviti dok sam živ', priča Škoro. 

Instagram, Goran Stanzl/PIXSELL Thomspon je imao dvogodišnju pauzu od koncerata, a ovog kolovoza se vraća u ulozi gosta