'Trebala si 3 godine biti na porodiljnom': Oko povratka Doris Pinčić na posao se lome koplja, sve zanima jedna stvar

Voditeljica je rodila treće dijete početkom rujna.

Facebook

Voditeljica Doris Pinčić Guberović (35) vratila se na posao u travnju nakon što je osam mjeseci bila na porodiljnom jer je rodila treće dijete. Njezin povratak je iznenadio mnoge, uglavnom pozitivno. Hvale je da je puna energije, a komplimente dobiva i na račun vitkog izgleda.

Facebook (@Dobro jutro, Hrvatska) 

Ipak, dežurni kritičari prigovaraju joj što se vratila na posao kad je imala pravo 'odmoriti' tri godine. Nakon rođenja trećeg djeteta, imala je pravo radni odnos staviti u mirovanje do treće godine djetetova života, ali to nije učinila. Zle komentare pokušali su utišati pratitelji. 

Facebook 

'Njezina odluka hoće li biti doma ili ne. Kritizirate bez razloga', napisao je jedan, a druga dodala: 

'Ne znam zašto te neki napadaju jer ti bi trebala biti 3 godine na porodiljnom! Doris, danas izgledaš prekrasno! Kako ti to sve izhendlaš? Troje djece, posao, reklame... Je l' se još uvijek baviš glumom? Bilo bi šteta da prestaneš, budući da te gluma vinula u visine'.

Doris je u rujnu prošle godine rodila svoje treće dijete, kćerkicu Divnu, i to samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan. To je prvo dijete Doris i njezina supruga Davora Guberovića. Doris iz prvog braka s Borisom Rogoznicom ima sina i kćer, a i Davor ima dvoje djece otprije.

Davor Curić i Ivana Planinić Curić 

Nakon što je rodila, osam mjeseci izbivala je s malih ekrana. Inače, rodiljni dopust se koristi do navršenih 6 mjeseci, dok se roditeljski dopust može koristiti od navršenih 6 mjeseci djetetova života. Zaposleni ili samozaposleni roditelj nakon navršenih 6 mjeseci života djeteta ima pravo na roditeljski dopust, koji može koristiti do osme godine života djeteta. Ovo je osobno pravo oba roditelja, koje oni koriste u trajanju od: 8 mjeseci za prvo i drugo rođeno dijete, ili 30 mjeseci za rođene blizance, treće i svako sljedeće dijete.

Kako se Doris mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: