'Pretjerala je s botoksom i filerima': Posljednje fotografije Jennifer Aniston iznenadile su mnoge

Mnogi su je napali.

Profimedia

Jennifer Aniston (55) mnogima je omiljena glumica u Hollywoodu, ponajviše zbog uloge Rachel Green u kultnoj seriji 'Prijatelji'. Iako su joj uvijek tepali zbog sjajnog izgleda, njezine posljednje fotografija iznenadile su mnoge.

Jennifer je prisustvovala raskošnom događaju u Paramount Studios u Los Angelesu kako bi proslavila svoju hit seriju 'The Morning Show'. Glumica je na crveni tepih izašla u crvenoj cvjetnoj haljini koja je isticala njezinu vitku figuru.

FF / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ipak, mnogi su komentirali kako njezino lice izgleda poprilično drugačije nego inače. 'Pretjerala je s botoksom i filerima', glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Jennifer vježba šest puta tjedno i kombinira pilates i jogu, a ako ne stigne do teretane, onda vozi kućni bicikl.

Vital Proteins/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svojedobno je rekla kako uopće ne jede prženu hranu, povremeno posti, ali to ne znači da ne doručkuje. Pridržavala se godinama režima od pet manjih obroka dnevno, a sada voli prehranu '16:8', kada 8 sati u danu jede, a 16 gladuje.

Da bi se uspješno pridržavala ove dijete, nikad ne ustaje prije devet sati ujutro. Savjet nutricionista je da zadnji obrok bude u 18, a prvi oko 10 sati.

Koliko se Jennifer Aniston mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: