Sve ludorije princa Louisa: Zijevao, plesao i potezao konop zastora - evo kako je na sve to reagirala bolesna Kate

Mladog člana kraljevske obitelji, kojeg mnogi obožavaju baš zbog njegovog ekspresivnog ponašanja, kamera je uhvatila se mršti, dok je Kate Middleton (42) čučnula pored svog sina kako bi porazgovarala s njim.

BBC

Maleni princ Louis nije bio nimalo impresioniran ceremonijom Trooping the Colour, a to se potrudio i pokazati.

Mladog člana kraljevske obitelji, kojeg mnogi obožavaju baš zbog njegovog ekspresivnog ponašanja, kamera je uhvatila se mršti, dok je Kate Middleton (42) čučnula pored svog sina kako bi porazgovarala s njim na balkonu tijekom Parade konjičke garde.

Najmlađe dijete princa i princeze od Walesa ulovljeno je kako zijeva na događaju koji uključuje više od 1400 vojnika koji paradiraju, 200 konja, 400 glazbenika i preleta 70 zrakoplova. U jednom trenutku, nestašni šestogodišnjak je uhvaćen kako povlači uzicu za rolete dok je čavrljao s majkom. Čak je pokušao otvoriti prozor na balkonu pokraj vojvotkinje od Edinburgha.

Princ William sudjelovao je u paradi na konju, dok su se njegova djeca pojavila uz majku u kočiji. Princ Louis je i tijekom vožnje kočijom izgledao neimpresionirano, pa je skupio obrve dok je zurio kroz prozor otvorenih usta.

Louis, koji je nosio sako s dvostrukim kopčanjem, kratke hlače, čistu košulju i kravatu, nije mogao sakriti izraze svog lica, što je oduševilo njegove obožavatelje. U jednom je trenu i zaplesao.

Kateina prisutnost također je bila ohrabrujuća za dječaka dok su gledali prolaz aviona s balkona Buckinghamske palače.

Podsjetimo, prije dvije godine nastala je slavna fotografija na kojoj pokriva uši zbog buke aviona.

Princeza Kate je još u ožujku otkrila da je na 'preventivnoj kemoterapiji' za neotkriveni oblik bolesti, dodavši da je njezino liječenje u tijeku i da će trajati nekoliko mjeseci.

Iako se neće vraćati javnim dužnostima s punim radnim vremenom, Kate je jučer otkrila da se sada osjeća dovoljno dobro da u nadolazećim mjesecima može preuzeti mali broj javnih angažmana. Kensingtonska palača objavila je novi portret princeze, koji je ovaj tjedan u Windsoru snimio Matt Porteous, a na kojem ona izgleda dobro.