Razigrane haljine i pravi ljetni uzorci: Domaće zvijezde zablistale su na još jednom Story Summer Partyju

Sjajna atmosfera ispod zvjezdanog neba.

Robert Gašpert

Domaće zvijezde i poznata dalmatinska lica u ljetnim izdanjima zablistala su u utorak na još jednom Story Summer Partyju. Zabava je upriličena u jednom od najljepših ljetnih klubova Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa. Odličnu atmosferu napravila je Andrea Šušnjara, a publiku je zabavljao i DJ Peco

Robert Gašpert 

Story Summer Party ugostio je brojne domaće zvijezde kao što su Domenica, Petra Kraljev, Anamaria Asanović, Žanamari, Nataša Bebić, Petra Meštrić, Horvat Čagalj, Stjepan Lach, klapa Cambi i mnogi drugi. 

STORY SUMMER PARTY 2024.  YouTube

Brojne dame odabrale su cvjetne haljine i one s razigranim uzorcima pa su tako Petra Kraljev, Anamaria Asanović i Žanamari blistale u kreacijama koje su bile pun pogodak za vruću ljetnu noć.

Robert Gašpert 

Albina Grčić odlučila se za prugice i mornarski stil, koji su njegovali i Andrea Šušnjara i bend. 

Robert Gašpert 

Ana Čagalj, supruga pjevača Jole odlučila se za dugu crnu kreaciju koja je istaknula njezinu vitku figuru, a mami su pratnja bile i njezine kćeri Ema i Iva, koje su se odlučile za bijele i crne haljine. 

Robert Gašpert 

Uz generalnog partnera HONOR, Story Summer Party podržavaju Mistral Beach Club, Radisson Blu Resort & Spa, Laufen, INA Fresh Corner, Pet centar, L'Oréal Paris, Sensation Tonic, HGSPOT, Keune Haircosmetics, San Carlo te PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

Tko je sve bio na Story Summer Partyju, pogledajte u našoj galeriji: