Anamarija Asanović otvorila se o vezi s novim dečkom: 'Mogla bi se zamisliti jednog dana u braku s njim, definitivno'

Porazgovarali smo s našom popularnom modnom dizajnericom.

Robert Gapšert

Domaće zvijezde i poznata dalmatinska lica u ljetnim izdanjima zablistala su u utorak na još jednom Story Summer Partyju. Zabava je upriličena u jednom od najljepših ljetnih klubova Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa. Odličnu atmosferu napravila je Andrea Šušnjara, a publiku je zabavljao i DJ Peco.

STORY SUMMER PARTY 2024.  YouTube

Story Summer Party ugostio je brojne domaće zvijezde kao što su Domenica, Petra Kraljev, Anamaria Asanović, Žanamari, Nataša Bebić, Petra Meštrić, Horvat Čagalj, Stjepan Lach, klapa Cambi i mnogi drugi. Brojne dame odabrale su cvjetne haljine i one s razigranim uzorcima pa su tako Petra Kraljev i Anamaria Asanović blistale u kreacijama koje su bile pun pogodak za vruću ljetnu noć.

Robert Gašpert 

Anamarija Asanović, splitska modna dizajnerica i kći legendarnog hrvatskog nogometaša, Aljoše Asanovića, na partyju je pokazala i zavidnu liniju. Naime, Anamarija je nedavno za časopis Story otkrila da je uspjela izgubiti 13 kilograma, a mi smo ju pitali i kako uspijeva održati zavidnu liniju.

Robert Gašpert 

'Ušla sam u ritam što se tiče treninga i prehrane i sada više nema dalje haha. Radila sam taj fasting i naučila sam organizam da funkcionira tako. Nema tu neke posebne filozofije oko toga. Pojedem ono što mi dođe. Imam ja i krizne trenutke, ali onda zadovoljim tu potrebu za nečim nezdravim i nastavim dalje po starom, zdravom putu i to je to', ispričala nam je Anamarija.

Instagram 

Inače, Anamarija nam je nedavno potvrdila i ljubavnu vezu sa zadarskim ugostiteljem Ivanom Karačićem, kada je ujedno priznala da su u vezi od proljeća 2023. godine

'Kao što vidite blistam haha. Ide sve super, ide sve po planu i stvarno sam jako sretna, zadovoljna i ispunjena. Vidjet ćemo kako će se još odvijati stvari, ali mogla bi se zamisliti jednog dana u braku s njim, definitivno', iskreno će Anamarija.

Anamarija je i majka kćeri Zorke, koja je na svijet stigla u veljači 2016. godine. Ovom prilikom nam se otvorila o majčinstvu.

'Stroga sam dosta kao mama. Nije za pohvalu, ali znam nekad planuti, još pogotovo ako se dogodi neki problem nakon cijelog dana što sam radila i tupila joj nešto, a ona me ne posluša, e onda znam planuti. Ali onda se brzo dovedem u red i ispričam se, popričamo i sve bude ok', rekla nam je modna dizajnerica.

Robert Gašpert 

Uz generalnog partnera HONOR, Story Summer Party podržavaju Mistral Beach Club, Radisson Blu Resort & Spa, Laufen, INA Fresh Corner, Pet centar, L'Oréal Paris, Sensation Tonic, HGSPOT, Keune Haircosmetics, San Carlo te PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

Tko je sve bio na Story Summer Partyju, pogledajte u našoj galeriji: