Izabel Kovačić pokazala trbuh u poodmakloj trudnoći: Beba samo što nije stigla

Odjevena u bijelu laganu košulju i hlače pozirala je na brodu te pokazala poveći trudnički trbuh na koji je nježno položila ruku.

Instagram

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, objavila je novu fotografiju na Instagramu.

Odjevena u bijelu laganu košulju i hlače pozirala je na brodu te pokazala poveći trudnički trbuh na koji je nježno položila ruku.

'Najljepša trudnica', komentirali su njeni pratitelji.

Njenu drugu trudnoću Izabel i Mateo uspješno su skrivali mjesecima, a tek je uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj fotografijom na kojoj se vidio već poveći trbuščić lijepa poduzetnica otkrila da im stiže prinova. Par već ima sina Ivana, koji je rođen u listopadu 2020. godine. I tu je trudnoću Izabel uspješno skrivala gotovo do samog kraja.

Podsjetimo, sredinom svibnja 2020. godine domaći su mediji objavili ono o čemu se mjesecima dotad šuškalo, da Izabel i Mateo čekaju prvo dijete. Ona tu vijest nikako nije željela potvrditi, a čak i nakon medijske objave na društvenim je mrežama dijelila stare fotografije, ali i fotografije na kojima su bile čaše s vinom i kamenice, odnosno ono što trudnice nikako ne bi smjele konzumirati. Zbog toga su mnogi i dalje sumnjali u trudnoću.

Sretnu vijest na koncu je potvrdila mjesec i pola kasnije, kad je objavila modnu kampanju koju je snimila za svoj brend Lunilou. Tada je zablistala u lepršavoj bijeloj mini haljini koja je konačno otkrila ono što su svi čekali - trudnički trbuščić.